Tidligere robotdirektør blev ifølge stadsdirektør overflødig. Nu satses på Udvikling Fyn.

Den 40-årige tidligere direktør i robotbranchen, Thomas Visti, er efter to måneders ansættelse ved Odense Kommune fyret. Han blev ifølge stadsdirektør Jørgen Clausen overflødig, fordi Odense vil samle tiltrækningsindsatsen over for virksomheder i Udvikling Fyn i stedet for i kommunens egen organisation Odense&Co.

Det skriver Fyens Stiftstidende onsdag. Thomas Visti har over for avisen ikke ønsket at knytte kommentarer til sin pludselige fratræden.

Tidligt onsdag morgen sendte Odense Kommune en pressemeddelelse ud, hvor stadsdirektør Jørgen Clausen beklager. Det sker med ordene:

"Jeg skal være den første til at indrømme, at forløbet ikke har været optimalt, ikke mindst når man kigger på Thomas Vistis åbenlyse kompetencer, men vi har valgt at satse på Udvikling Fyn," siger han.

I pressemeddelelsen forklares:

"Da Odenses vækstpolitik ved årsskiftet blev lagt i hænderne på Odense&Co, var det planen, at kommunen selv skulle løfte opgaven med at tiltrække virksomheder, investorer og talenter. Men for at undgå at den samme type erhvervsfremmeindsats foregår to steder, skal Udvikling Fyn fremover varetage kommunens indsats inden for udvalgte forretningsområder".

Læs Odense Kommunes pressemeddelelse her.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle
Robotfirma vil sende volleypiger til OL

Robotfirma vil sende volleypiger til OL

1
Robotby: Odense skal være førende i verden

Robotby: Odense skal være førende i verden