Nyt navn og direktør til stamcelleselskab


Nyt navn og direktør til stamcelleselskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk stamcelleselskab hedder fremover kun StemCare og dropper navnet CopyGene - samtidig ansætter selskabet en ny direktør.

Nyt navn og ny direktør skal drive stamcellefusionen CopyGene/StemCare videre frem. De to selskaber blev lagt sammen i oktober sidste år. Nu opgiver de navnet CopyGene og fortsætter som StemCare. Samtidig tiltræder Lisbeth Juhl Christensen som ny direktør.

Fra starten af 2004 til oktober 2007 var StemCare og Klaus Riskær Pedersens selskab CopyGene i hård konkurrence om det danske marked for nedfrysning af stamceller fra nyfødtes navlestrenge. Siden købte CopyGene sin konkurrent, og Klaus Riskær Pedersen har så solgt sin store andel af virksomheden fra.

- Cirka 85 procent af alt vores salg sker i dag igennem StemCare-brandet. Vores undersøgelser viser, at de danske vordende forældre er begejstrede for navnet StemCare, som de forbinder med lødighed og videnskabelig seriøsitet, siger Ahrnt Clausen, bestyrelsesformand for StemCare.

Den nye direktør er hentet til virksomheden fra NovoNordisk, hvor hun har været ansvarlig for markedsføringen af blødermidlet NovoSeven i de nordiske lande.

- StemCare er en ekstremt interessant virksomhed at komme ind i lige nu. Selskabet er velkonsolideret på det danske marked, har nået break-even på driften og agerer på et hastigt voksende marked, drevet frem af de mange nye landvindinger inden for stamcelleforskning. Selskabets muligheder er meget store, siger hun.

Nyt navn og direktør til stamcelleselskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce