Nyt liv i Vollsmoses butikker

Ali Rasatmeh er slagtermester og torvets nye slagter. Han får hjælp af sin praktikant Ahmed Aboukhazne. Eva Caspersen har fået den lyse sommerjakke på, og hun kunne ikke stå for den appetitlige montre, hvor hun og Rigmor Andersen (i sort) og Rita Sørensen skulle se på varerne. Før de begav sig over til kirken for at dyrke deres last. Nisseproduktiom til julebasaren.
Foto: Jørgen Hansen

Nyt liv i Vollsmoses butikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vollsmose Torv rejser sig på ruinerne af Outlet Fyn

Der er kø for at komme ind med en forretning i den nye medina i Vollsmose. Antallet af nye butikker i Vollsmose Torv er siden åbningen i februar stille og roligt vokset, og ejernes planer og drømme bliver langsomt indfriet.

Det skriver Fyens Stiftstidende tirsdag.

- Der er da lang vej endnu. Vi har vel lejet cirka halvdelen af butikkerne ud, og jeg har da forventninger om, at vi nok skal nå op på at have alle 106 små og store forretningsenheder lejet ud, siger Jacob Stilov, udviklingschef for Vollsmose Torv.

Han anslår, at der åbner en-to forretninger om ugen.

Med det tempo vil der være handel i alle 106 lejemål omkring udgangen af 2011 eller hen på foråret 2012.

Svævende torv

Dan Mark Ejendomme A/S købte det tidligere Outlet Fyn på tvangsauktion for 60 mio. kroner. Siden er centret blevet renoveret for et betydeligt millionbeløb. Installationerne er blevet skiftet, der er kommet nye gulve, ny udsmykning og lavet et åbent torv ud mod selve Vollsmose-bydelen. Facaden mod nord er brudt igennem med et gigantisk glasparti og et svævende restaurations- og cafétorv.

Læs mere i Fyens Stiftstidende tirsdag.

Nyt liv i Vollsmoses butikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce