Nyt køb hos KJV: Værktøjs-gigant køber andel i nordjysk tech-virksomhed

KJV, der sælger værktøj og andre effekter til industrivirksomheder, køber nu 45 procent af aktionerne hos nordjyske Technicon. Brødrene Henrik og Kristian Løftgaard udgør KJV's direktion. Arkivfoto

Nyt køb hos KJV: Værktøjs-gigant køber andel i nordjysk tech-virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værktøjsforhandlerne KJV går sammen med nordjyske Technicon, der er blevet anerkendt for sin innovation inden for robotteknologi.

Der er fart over feltet hos den fynske værktøjsforhandler KJV.

8. november kunne Fyens Stiftstidende fortælle, at virksomheden netop havde foretaget sit tredje opkøb siden 2013 og overtaget den mindre fynske konkurrent Fyns Trykluft Værktøj & Maskiner A/S.

Nu har KJV købt 45 procent af aktierne i den nordjyske automations- og robotvirksomhed Technicon. De to virksomheder har indgået, hvad de begge kalder et 'strategisk partnerskab', som skal skabe vækst.

- Vi ser store perspektiver på flere fronter - dels gennem et dagligt samarbejde, hvor KJV vil bringe et udvalg af Technicons produkter i markedet, dels gennem et partnerskab, som kan bidrage til Technicons fortsatte positive udvikling, lyder det fra ledelsen i KJV.

KJV leverer værktøjr, transmissioner, teknik, maskiner og automation til industrien.

Med mere end 60.000 varenumre og 75.000 årlige ordrer placerer virksomheden sig som en af landets største leverandører inden for sit felt.

Flere produkter på markedet

Som medejer af Technicon får KJV et endnu mere omfattende produktkatalog, og fremover vil virksomheden kunne tilbyde Technicons avancerede standardløsninger inden for fleksibel automation og cobots (samarbejdende robotter, red.).

- Technicon er en utrolig spændende virksomhed drevet af et passioneret, ungt team af medarbejdere, som har en fælles ambition om at gøre virksomheden til en af Danmarks mest betydningsfulde virksomheder inden for fleksibel automation, forklarer ledelsen hos KJV i en pressemeddelelse.

Technicon blev i maj 2018 kåret til Nordjyllands mest innovative virksomhed, og i oktober var virksomhedens avancerede robotcelle med til at sikre Danmark guld ved verdensmesterskaberne i industrirobotteknologi i Japan.

Mens Technicon beskæftiger 25 medarbejdere, beskæftiger KJV 82 ansatte fra hovedkontoret i Odense.

Foruden Odense har KJV lokale afdelinger i fem andre danske byer - Kolding, Frederikssund, Nykøbing Falster, Thisted og Sønderborg.

Nyt køb hos KJV: Værktøjs-gigant køber andel i nordjysk tech-virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce