Nyt bilfirma kører ud til kunderne


Nyt bilfirma kører ud til kunderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Almindeligvis er det kunderne, der kommer til de fynske bilforretninger for at se på biler, men en nyetableret fynsk bilmand, Martin Neltoft, Neltoft/Provins Auto, Ringe, tilbyder den stik modsatte løsning. Han annoncerer med, at han personligt vil køre ud til kundernes adresse og fremvise firmaets til-salg-biler - tilsyneladende et nyt servicekoncept i bilbranchen.

Martin Neltoft er gået i samarbejde med Ringe-autofirmaet Provins Autos ejer og tidligere Mitsubishi-forhandler Bjarne Hansen, der har ønsket at trappe ned.

Rollerne er nu fordelt således, at Bjarne Hansen har ansvaret for firmaets autoriserede Mitsubishi-værksted, mens Martin Neltoft har lejet lokalerne med henblik på at drive selvstændig bilsalgsvirksomhed.

Neltoft/Provins Auto annoncerer nu med brugte biler, der leveres nysynede fra 15.000 kroner med 0 kroner i udbetaling.

Stiftstidende har bedt Martin Neltoft om uddybende oplysninger om det nye firmakoncept, men Martin Neltoft har ikke ønsket at medvirke til det.

Provins Auto aps "tabte pusten," da Bjarne Hansen ophørte som Mitsubishi-forhandler. Det skete som led i nedskæringen af antallet af forhandlere i hele landet.

I de gode bilår solgte Provins Auto typisk 100-120 nye og brugte biler om året.

Før det nye samarbejde blev indledt, lå firmaets salg af brugte biler på omkring et halvt hundrede køretøjer om året.

Nyt bilfirma kører ud til kunderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce