Nykredit vil købe Forstædernes Bank

GT: Forstædernes Bank

Nykredit vil købe Forstædernes Bank

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forstædernes Bank er på vej til at blive købt af Nykredit. Aktionærer tilbydes 105 kroner per aktie - en overkurs på 79,5 procent i forhold til kursen fredag.

Nykredit vil købe Forstædernes Bank. Der har været forhandlinger mellem de to banker - og salget anbefales af bestyrelsen i Forstædernes Bank.

Tilbuddet til aktionærerne er en overkurs på 79,5 procent i forhold til lukkekursen fredag. Her kostede en aktie i Forstædernes Bank 58,5 kroner - og Nykredit vil give en pris på 105 kroner for hver aktie i banken. Det betyder, at banken har en værdi på lidt over 1,8 milliard kroner.

Det var Forstædernes Bank, der selv rettede henvendelse til Nykredit for at finde ud af, om man var interesseret i at overtage banken. Her ser man Nykredit koncernen som en ideel køber, da Nykredit ud over at sikre banken den fornødne adgang til likviditet også vil kunne imødekomme et ønske om videreførelse af banken med dens markedsplacering i hovedstadsområdet.

- Bestyrelsen i Forstædernes Bank finder, at købstilbuddet fra Nykredit er attraktivt for Forstædernes Banks aktionærer

- særligt i lyset af den forventede reducerede indtjeningsevne og en øget risiko for nedskrivninger i banken over de kommende år. Derfor er det en enig bestyrelse, der står bag salgsanbefalingen til aktionærerne, siger Jesper Andreasen, formand for bestyrelsen i Forstædernes Bank.

Nykredit vil købe Forstædernes Bank

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce