Nye forhandlinger i regionerne


Nye forhandlinger i regionerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske Regioner har kontaktet Sundhedskartellet for at forhandle igen. Det er ifølge regionernes formand Bent Hansen (S) sidste chance.

De opgav i mandags, men nu vil Danske Regioner og de 11 forbund i Sundhedskartellet forsøge at enes om nye overenskomster og stoppe strejken. FOA sagde fredag ja til ny overenskomst med regionerne, og det skal der følges op på. Sådan lyder vurderingen fra Bent Hansen (S) formand for Danske Regioner. Han har derfor kontaktet Sundhedskartellets formand Connie Kruckow. Hun har sagt ja til invitationen om nye forhandlinger.

- Jeg siger selvfølgelig ja, når nu Bent Hansen gerne vil mødes igen. Jeg kan så kun håbe på, at han har fundet nogle flere penge. Hvis ikke det er tilfældet, så kender han mit svar. Jeg har i denne uge mødt i alt 3000 medlemmer på møder, og de bakker op om, at jeg sagde nej til regionerne mandag aften, siger Connie Kruckow til Ritzau.

Mandag aften forsøgte arbejdsgivere og de 11 forbund at enes ved at trylle med penge til vikarerne. Det lykkes ikke at finde magien, men nu er det ifølge Bent Hansen værd at prøve igen.

Bupl og arbejdsgiverne i Kommunernes Landsforening forsøger i disse dage også at enes og dermed stoppe pædagogstrejken.

Nye forhandlinger i regionerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce