Ny strategi og ny formand hos Centrovice

Torben Povlsen har siden december 2016 været fungerende bestyrelsesformand i Centrovice. Til generalforsamlingen 14. marts blev han valgt som formand. Arkivfoto

Ny strategi og ny formand hos Centrovice

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På det netop overståede bestyrelsesmøde blev der valgt en ny formand og præsenteret et 2017-regnskab, som ikke har lidt under virksomhedens krævende udviklingsprocesser, siger direktør Louise Helmer.

Den fynske landbrugsorganisation Centrovice i Vissenbjerg har det seneste år været præget af en en del nytænkning og omlægning af virksomheden. Det er blandt andet store interne projekter inden for digitalisering, oplyser administrerende direktør Louise Helmer.

- Vi oplever, at kravene til service og rådgivning ændres markant i disse år. Vi skal hele tiden arbejde på mere effektive måder at gøre tingene på, samtidig med at kunderne efterspørger rådgivning på helt nye områder. Og vi skal holde trit med denne udvikling, forklarer hun.

Selvom Centrovice har brugt tid og ressourcer på at forny sig selv, er det ikke til at se på regnskabet for 2017, meddeler Louise Helmer.

2017-regnskabet præsenteret 14. marts, da landbrugsorganisationen holdt generalforsamling - regnskabet viste et overskud på 573.843 kroner.

- Jeg er glad for, at vi har kunnet gennemføre disse ressourcekrævende aktiviteter, samtidig med at vi har præsteret et lille overskud, siger Louise Helmer.

Ny bestyrelsesformand

I december sidste år meddelte landbrugsforeningens daværende formand Niels Rasmussen, at han forlod formandsposten på grund af sygdom. Siden da har Torben Povlsen været fungerende formand. Torben Povlsen meddelte sidste år, at han ville stille op som formand, når Centrovice skulle holde næste generalforsamling. 14. marts blev han så valgt til bestyrelsesformand, og det skete uden modkandidater.

Den nyvalgte bestyrelsesformand er, ligesom direktør Louise Helmer, også glad for, hvordan 2017-regnskabet ser ud.

- 2017 har været et godt år for landbruget, men der er stadig en strukturudvikling, som betyder, at der bliver færre landbrug år for år. Det er klart, at det betyder noget for en rådgivningsvirksomhed og forening, der primært henvender sig til landbruget. Derfor er jeg på bestyrelsens vegne tilfreds med årets resultat set i det aktuelle marked og med de ressourcer, der er lagt i udvikling i Centrovice, forklarer formanden.

Louise Helmer og Torben Povlsen er enige om, at der i 2018 også skal udvikles på virksomheden.

Det dækker blandt andet over yderligere digitalisering og nye rådgivningsområder inden for nye produktions- og afsætningsformer på fødevareområdet.

Centrovices omsætning tog et lille dyk fra 102,5 millioner kroner i 2016 til 99,7 millioner kroner i 2017. Egenkapitalen ved årsskiftet udgjorde 33,8 millioner kroner.

I 2017 havde den fynske landbrugsorganisation 1267 medlemmer, det er cirka 66 færre end i 2016.

Ny strategi og ny formand hos Centrovice

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce