Forleden kunne Nørgård Mikkelsen præsentere møbelkæden Ilva som ny kunde. Nu har de også lavet en aftale med fastfoodkæden Sunset Boulevard.

En stor del af sandwichkæden Sunset Boulevards markedsføring kommer fremover til at ligge i fynske hænder. Reklamebureauet Nørgård Mikkelsen har netop underskrevet en aftale med fastfoodkæden om at stå for den videre udvikling af brandet.

- Hos Nørgård Mikkelsen er vi eksperter i food og retail, som Sunset Boulevard netop handler om. Vores fokus er ikke bare på udvikling af kommunikation, men af selve produktet og oplevelsen omkring, og her er vi og Sunset Boulevard et rigtig godt match, siger Kasper Kjærsgaard, der er kontaktdirektør hos Nørgård Mikkelsen, i en pressemeddelelse.

Oplagt valg

I en branche præget af hård konkurrence ser salg- og marketingdirektør Jens Broch frem til samarbejdet med bureauet.

- Vi har haft et fantastisk 2015, hvor flere gæster end nogensinde før kom forbi Sunset Boulevard. Den udvikling ser vi frem til at fortsætte sammen med Nørgård Mikkelsen. De er stærke indenfor food og retail, så det har været et oplagt valg, siger han.

- Vi tror på, det er starten på et solidt partnerskab, der rækker langt ind i fremtiden, siger Jens Broch.

Nørgård Mikkelsen er kommet godt i gang i 2016. Tidligere på ugen meddelte bureauet, at de også skal stå for markedsføringen af møbelkæden Ilva.

Sunset Boulevard er Danmarks næststørste restaurantkæde. Restaurantkæden blev etableret i 1996, hvor den første restaurant åbnede i Odense Banegård Center.

  • Af:

    Jeg er erhvervsjournalist på Fyens Stiftstidende og fyens.dk. Mit primære stofområde er arbejdsmarkedsstof, men jeg skriver også om andre businessområder. Jeg er uddannet journalist i 2004 og har siden læst statskundskab på kandidatniveau.Jeg blev ansat på Fyens Stiftstidende i februar 2014, og har i en periode fungeret som nyhedschef. Tidligere i min karriere har jeg været ansat på Ritzaus Bureau og Ekstra Bladet. Jeg bor i Odense med min mand og vores to børn.

Mere om emnet

Se alle
Vinder kontrakt: Ilvas reklamer skal laves på Fyn

Vinder kontrakt: Ilvas reklamer skal laves på Fyn

Reklame: Fynsk bureau ansætter internationalt navn

Reklame: Fynsk bureau ansætter internationalt navn

Reklamefirma henter tidligere TV2-boss

Reklamefirma henter tidligere TV2-boss