Ny mand ved styrepinden i Air Alpha

Jesper Carvalho Andersen regner med at flytte til Fyn med sin familie.
Foto: Air Alpha

Ny mand ved styrepinden i Air Alpha

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper Carvalho Andersen tiltrådt som koncernchef og administrerende direktør

De godt 100 medarbejdere hos Air Alpha har nu fået hilst på deres nye chef.

Jesper Carvalho Andersen begyndte i sin nye stilling som koncernchef og administrerende direktør i Air Alpha A/S i går, og i løbet af den kommende tid skal han lægge en plan for, hvordan det Odense-baserede selskab kan vokse sig stort på det internationale marked.

Det er lidt af et brancheskift for Jesper Carvalho Andersen, der har sine erfaringer inden for modeverdenen. Jesper Carvalho Andersen kommer fra en stilling i den internationale modegruppe Inditex, hvor han over fire år har tidoblet omsætningen af mærkerne Zara og Massimo Dutti.

Luksus til folket

- Jeg ser ikke den store forskel på de to brancher. Det handler om at demokratisere luksus, siger Jesper Carvalho Andersen.

- Indenfor moden gjaldt det om at få kendte mærkevarer ud til alle. Nu skal jeg vise, at privatflyvning ikke bare er en luksus for forretningsfolk, men også en mulighed for almindelige mennesker, siger Jesper Carvalho Andersen.

Hvordan man flyver og driver privatfly, vedligeholder dem og handler med dem er der allerede masser af viden om i Air Alpha.

- Jeg har et utroligt stærkt, branchekendt team omkring mig, så jeg kan koncentrere mig om den generelle ledelse, siger Jesper Carvalho Andersen.

Helikopterne solgt fra

Bestyrelsesformand i Air Alpha A/S, Stig Næsh, har tidligere sagt, at selskabet ledte efter en yngre, international og kommerciel profil, der ikke nødvendigvis kendte noget til fly og lufthavne, og allerede for en del måneder siden blev Jesper Carvalho Andersen kontaktet af headhunterne.

Da Air Alpha for godt tre år siden mistede en stor ordre på helikopterflyvning i Grønland, har selskabet sadlet om, solgt helikopterdelen fra og opkøbt Aviation Interior Center og Danish Aircraft Painting i Odense Lufthavn i Beldringe samt Dansk Flyelektronik i Roskilde Lufthavn og kan nu tilbyde one-stop-shop for privatfly.

Jesper Carvalho Andersen er 46 år og gift med den portugisiskfødte journalist Lucia Carvalho Andersen.

Sammen har de Sofia på 8 og Thomas på 12 år.

- Og planen er at flytte til Odense, hvor Air Alpha har hovedkvarter, siger Jesper Carvalho Andersen.

Ny mand ved styrepinden i Air Alpha

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce