Nu skal hele verden lære det


Nu skal hele verden lære det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maersk Training Centre i Svendborg vil ud og sælge sin ekspertise til andre selskaber og har ambitioner om at blive verdens førende

Efter et større uheld på en af Mærsks boreplatforme i slutningen af 70'erne besluttede koncernen at opbygge sit eget træningscenter for at undgå den slags.

Maersk Training Centre blev åbnet i 1978, og i de forløbne 30 år er der opbygget en unik erfaringsbase for undervisning og træning.

At man kan sit kram på centret i Rantzausminde uden for Svendborg, har vi ikke blot salgs- og marketingsdirektør Hans Dürke Bloch-Kjærs ord for. Maersk Training Centre er blevet gennemgået minutiøst af Det Norske Veritas, der er et norsk selskab, som har til formål at arbejde for sikring af liv, værdier og miljø. Resultatet blev Norsk Veritas første Certificate of Exellence.

- Sidste år blev det besluttet, at træningscentret nu skal ud og tilbyde sin ekspertise til selskaber uden for Mærsk Gruppen, siger Hans Dürke Bloch-Kjær.

- Vores ambition er ikke mindre end at blive verdens førende træningscenter.

Maersk Trainings Centre har allerede etableret sig med datterselskaber ude i verden. I februar 2006 åbnede man et træningscenter i Chennai i Indien, og i 2007 åbnede man et træningscenter i Newcastle i England. I januar i år åbnede Maersk Training Centre et nyt center i Wuhan, der er hovedbyen i provinsen Hubei i Folkerepublikken Kina.

- Specielt områder som udvikling af medarbejdernes personlige kompetencer tror jeg der bliver voksende efterspørgsel efter, siger Hans Dürke Bloch-Kjær.

- Og kurser inden for sikkerhed.

Skræddersyede kurser

Specifikt ser Maersk Training Centre på områder som Sydafrike, hvorfra man kan dække Afrika fra Nigeria og nedefter, Malaysia, hvor der er ved at blive bygget store industrier op, Holland, hvor forholdene minder meget om Danmark, Filippinerne, Rumænien og sidst men ikke mindst USA.

Lige her og nu vil centret gå ud og tilbyde skræddersyede kurser til større danske virksomheder.

Nu skal hele verden lære det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce