Nu skal der lidt ro på

Bjørn Smidt stiftede DK Online i 2006. Siden solgte han virksomheden til svenske Bambora, og nu har svenskerne solgt til franske Ingenico, der er en af verdens største producenter af betalingsterminaler: Louise Koustrup

Nu skal der lidt ro på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med tre større investeringer siden 1. april skal tiden nu bruges til at fokusere.

Med investeringen i webbureauet Lait har Bjørn Smidt været på indkøb for tredje gang, siden han i foråret forlod sin stilling som direktør i den danske afdeling af betalingsvirksomheden Bambora. Den seneste investering fandt sted i slutningen af juni, da han købte sig ind i den fynske it-virksomhed Chilli Security, der beskæftiger sig med it-sikkerhed og support. Og netop it-virksomhederne står hans hjerte nær.

- Det er jo her, hvor jeg både har erfaring og indsigt i, hvordan man gør tingene. Så på den måde giver det jo god mening. Havde det været en skofabrik eller en anden produktionsvirksomhed have jeg nok ikke haft mulighed for at bidrage med det helt store, siger Bjørn Smidt, der i 2006 stiftede DK-online.

Den virksomhed solgte han til den svenske betalingskoncern Bambora, og her fortsatte Bjørn Smidt sit arbejde for svenskerne, indtil de solgte forretningen videre til franske Ingenico, der er verdens største producent af betalingsterminaler. Den 1. april stoppede han i Bambora, og umiddelbart herefter lavede han en ejendomsinvestering i Højby.

- Faktisk har jeg to andre investeringer i ejendomme, men det har jeg ikke forstand på, så der er jeg helt passiv. Jeg har mest at byde på, i feltet af mindre virksomheder, der går for alvor skal i gang med at etablere sig. Men jeg har størst erfaring i den fase, hvor virksomhederne for alvor skal til at rulle sig ud, siger investoren, der nu skal have lidt ro på.

- Nu skal jeg først bruge noget tid på at skabe fokus sammen med de her to virksomheder. Så det er her, jeg kommer til at bruge mine kræfter.

Nu skal der lidt ro på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce