Nødvendigt at kigge ud over Sjælland, når der skal ansættes nye medarbejdere i Kalundborg. Novo Nordisk kigger gerne til Fyn.

Ligesom det helt rigtige job betyder mere for Brian Damm, end hvor arbejdspladsen geografisk er placeret, har det også stor betydning for arbejdsgiveren, Novo Nordisk, at få de helt rigtige medarbejdere. Hvor de bor, er ikke afgørende. Og hvis de har særlige udfordringer med at komme frem til arbejdspladsen, så hjælper Novo også med det.

I det lys skal ordningen med fællestransport for omkring 50 medarbejdere, der bor på Fyn, ses.

- Vi har lavet ordningen, fordi adgang til stabil, kvalificeret arbejdskraft er helt afgørende for vores drift og fortsatte vækst, fortæller Michael Hallgren, produktionsdirektør på Novo Nordisk-fabrikken i Kalundborg.

Siden år 2000 har Novo investeret godt 14 milliarder kroner i produktionsanlægget i Kalundborg og har i samme periode skabt 2300 nye job på stedet.

- Derfor har vi også et behov for at tænke ud over Sjælland, når vi rekrutterer, og Fyn er et af de steder, hvorfra vi rekrutterer dygtige medarbejdere, tilføjer han.

Fabrikken i Kalundborg er verdens største anlæg til produktion af insulin. 3500 medarbejdere er her beskæftiget med at producerer omkring halvdelen af verdens insulin.

  • kolofon billede

    Af:

    Redaktionschef for områderne aktualitet, samfund og erhverv i Fyens Stiftstidende. Skriver ledere og andre artikler.

Mere om emnet

Se alle
3
Glem køkørsel og broafgift: Novo sørger for, han kommer på arbejde

Glem køkørsel og broafgift: Novo sørger for, han kommer på arbejde