Nethandel: Handelsstandsforening vil kæmpe for butikslivet

Ringe Handelsstandsforening vil kæmpe for, at der bliver ved med at være et butiksliv i Ringe.
Foto: Jørgen Outzen

Nethandel: Handelsstandsforening vil kæmpe for butikslivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En analyse viser, at Odense og Svendborg kan være de eneste byer på Fyn, som står tilbage med et varieret butiksliv i 2025. Men sådan bliver det ikke, hvis det står til Ringe Handelsstandsforening.

- Det tror jeg bestemt ikke på.

Så kontant lyder meldingen fra Jesper Schmidt Larsen, som er formand for Ringe Handelsstandsforening, da Fyens.dk spørger om prognosen, som forudser, at internethandel vil aflive 17 fynske landsbyer.

- Os mennesker er sat i verden for at kæmpe, og jeg tror, der er mange, som vil kæmpe for det i Ringe, siger han og fortsætter.

- Dem, der er etableret og har et loyalt butiksliv i dag, tror jeg, stadig vil være der om 10-15 år.

Ifølge formanden gør Handelsstandsforeningen og butikkerne i Ringe allerede meget for at holde på kunderne. De har blandt andet forskellige aktiviteter, som skal gøre det attraktivt at komme ned i byen.

- Forleden havde vi X-faktor vinderen hernede i byen. Det er sådan nogle ting, vi kan arrangere for at gøre os interessante, siger han.

Nethandel er ikke social

Jesper Schmidt Larsen er godt klar over, at internettet ikke er til at komme udenom. Men han mener, at en tur ned i byen giver meget mere end at sidde foran en computerskærm.

- Nethandel er kommet for at blive, men den er meget kønsløs. Den er ikke social, som når to veninder går ud og handler sammen. De sidder jo ikke og handler sammen på en computer og går ud på café. Hvis man piller den del ud af et menneskes liv, så er der ikke meget fornøjelse tilbage.

Jesper Schmidt Larsen anerkender dog, at det godt kan være, at folk vil tage til Svendborg og Odense og handle, hvis det skal foregå i egentlige butikker, frem for de mindre byer.

- Men jeg tror da nok, at der er flere tomme butikker i Odense, end der er i Ringe.

Nethandel: Handelsstandsforening vil kæmpe for butikslivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce