NNF: Lokale katastrofer


NNF: Lokale katastrofer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagteriarbejdernes fagforening forudser, at det vil blive svært for 900 fyrede slagteriarbejdere at finde arbejde andre steder i Danish Crown.

Slagteriarbejdernes fagforening, NNF, kalder de bebudede slagterilukninger for lokale katastrofer for medlemmerne. Fyringerne af 900 medarbejdere, der blev varslet mandag, kommer efter fyring af 700 i foråret hos slagterikoncernen Danish Crown og konkurrenten Tican.

- Det er lokalt en katastrofe for vore medlemmer. Der er efterhånden så lidt at lave i Danish Crown, at vore medlemmer næppe kan gøre sig forhåbninger om genplacering et andet sted i koncernen. Der er efterhånden så langt mellem produktionsstederne, at pendling vil være urealistisk for de fleste af dem, der nu mister jobbet, siger NNF's næstformand, Jens Peter Bostrup.

En beredskabsgruppe i NNF vil gøre alt, hvad der står i dens magt for at hjælpe de mange, der er truet af ledighed, understreger han og påpeger, at Danish Crown med de omfattende lukninger og fyringer risikerer at miste erfarne slagteriarbejdere, når produktionen og svinepriserne som ventet går op igen i løbet af 2009.

NNF: Lokale katastrofer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce