Müllersag kører som planlagt


Müllersag kører som planlagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som varslet begærede Privat Portfolie-Invest A/S, Prio Fyn A/S og René Müller selv i går betalingsstandsning, og Focus-advokat Knud K. Damsgaard blev på Rene Müllers forslag udpeget som tilsynsførende.

Knud K. Damsgaard oplyser, at han ikke har noget forhåndskendskab til Müllers virksomhed. Damsgaard har nu tre uger til at sætte sig ind i det komplicerede selskabs-setup, hvor der er hæftelser og sikkerhedsstillelser på kryds og tværs imellem de mange involverede selskaber.

Som udgangspunkt er målsætningen at finde en ordning med de mange pengeinstitutter, der har ydet lån til René Müllers omfattende ejendoms- og pantebrevsvirksomhed.

Stiftstidende skrev i går, at Jyske Bank har begæret René Müller og hans selskaber konkurs. Den oplysning afvises af Jyske Banks Odense-direktør, Kaj Andersen.

- Jeg vil ikke kommentere enkeltengagementer, jeg kan blot sige, at den oplysning ikke er korrekt, siger Kaj Andersen, der ikke vil uddybe sin udtalelse.

Senest tre uger efter betalingsstandsningen skal der afholdes et kreditormøde i skifteretten, hvor den tilsynsførende advokat fremlægger sine konklusioner.

- Men i første omgang skal vi have sat os ind, hvordan tingene sammensat - og så skal vi se på, hvilke muligheder der er for at få realiseret til de bedst mulige priser, siger Knud K. Damsgaard.

Müllersag kører som planlagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce