Müller-partner tæt på konkurs


Müller-partner tæt på konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den store oprydning, der i øjeblikket er i gang i den mere luftige del af ejendomsbranchen, har krævet et nyt offer.

Den relativt ukendte vejlensiske ejendomsinvestor Henning Lapp, der fra marts 2007 frem til foråret 2008 ejede Vollsmosecentret, har forleden anmodet retten i Horsens om en personlig betalingsstandsning.

Henning Lapp ejer ejendomme for op mod en halv milliard kroner. To af dem er overbelånt med adskillige millioner kroner, og de ryger nu på tvangsauktion, og flere private investorer risikerer et millionsmæk, skriver Børsen.

Det drejer sig bl.a. om en industriejendom i Nørre Alslev, som i 2006 blev handlet for godt 13 millioner kroner, men i dag er belånt med mere end 18 millioner kroner.

Skal møde i retten

Vollsmosecentret købte Henning Lapp i marts 2007 for 115 mio. kroner. I dag ejes det af en anden ejendomsinvestor fra Vejle, Brian Gade Nielsen, der ifølge Børsen forsøger at afværge en konkursbegæring mod Henning Lapps ejendomsselskab CFM Ejendomsinvest.

Sidst i august skal Gade Nielsen fremlægge en redningsplan for Sø- og Handelsretten i København.

Ifølge Børsen har Brian Gade Nielsen stort set overtaget selskabet kvit og frit, og han skal nu med hjælp fra flere panthavere i selskabets ejendomme forsøge at redde, hvad reddes kan.

Sammen med den odenseanske pantebrevshandler René Müller, har Henning Lapp også været involveret i handlen med ejendommen Fredericiagade 33 i København.

Den ejendom er blevet handlet flittigt i de senere år, og prisen er siden 2003 næsten femdoblet til 46 mio. kroner.

Rene Müller, der i går gik i betalingsstandsning, ejer ifølge Børsen sammen med en anden spekulant Kenneth Schwartz Thomsen pantebreve for 35 mio. kroner i denne ejendom.

Müller-partner tæt på konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce