Minus på 8,6 mio. i OB-selskab

Selvom OB onsdag i denne uge sikrede sig sølvmedaljer i Superligaen med en 3-0-sejr over FCK, må selskabet bag OB, Odense Sport & Event, endnu en gang konstatere et underskud i den samlede forretning - i 2010 på 8,6 millioner kroner.
Foto: Kim Rune

Minus på 8,6 mio. i OB-selskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Sport & Event kom ud af 2010 med et underskud, der var to millioner kroner mindre end i 2009.

Selvom det er bedre end sidste år, er det stadig utilfredsstillende. Det er konklusionen på årsregnskabet fra Odense Sport & Event, som blev offentliggjort fredag.

2010 gav et samlet underskud på 8,6 millioner kroner efter skat, og det er to millioner kroner bedre end året før.

Ifølge en pressemeddelelse fra Odense Sport & Event skyldes underskuddet primært sportslige investeringer, ekstraordinær nedskrivning af transferrettigheder på otte millioner kroner, nedgang i tilskuerantallet til OB's superligakampe og krise i hotelbranchen, hvilket påvirker OS&E, som ejer Odense Congress Center.

OB skal løfte sig

- Det er klart, at et underskud altid er et utilfredsstillende resultat. Til gengæld er det tilfredsstillende, at vi har forbedret os i forhold til sidste år – tilmed i et vanskeligt marked. Desuden leverer vi et udmærket resultat i forhold til den generelle situation på vores markeder, siger administrerende direktør Thomas Christensen.
 
Trods underskuddet understreger han, at OB's ambition stadig er at løfte sig yderligere.
 
- OB skal fortsat være et tophold i dansk fodbold, og vi vil arbejde hårdt for at hæve vores niveau yderligere i 2011, siger Thomas Christensen.
 
Superligaholdets cheftræner, Henrik Clausen, sagde efter kampen onsdag aften mod FC København - som sikrede OB sølvmedaljer og kvalifikationskampe til Champions League - at han havde fået garanti for flere spillere i superligatruppen.

Minus på 8,6 mio. i OB-selskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce