Åbner filial i de lokaler, hvor Fionia tidligere havde til huse.

Middelfart Sparekasse retter blikket mod Sydfyn. I begyndelsen af december åbner sparekassen sin filial nummer 18. Denne gang går turen til Svendborg.

- Vi har gennem flere år været interesserede i at øge vores distributionsnet. Hidtil har vi blandt andet åbnet i Odense og Roskilde, men vi har fortrinsvis udvidet i Jylland, siger Martin Baltser, administrerende direktør.

Den nye filial kommer til at ligge i Tinghusgade 22, hvor Fionia tidligere havde til huse. Men de har stået tomme siden foråret 2013. Her valgte nordea, der dengang havde overtaget Fionia Bank, at samle forretningerne på én adresse i byen.

Hvis alt går som planlagt, åbner den afdeling dørene den 1. december. I forvejen har sparekassen 17 afdelinger fordelt ud over Trekantsområdet og Østjylland, mens der på Fyn er filialer i Middelfart, Strib og Odense.

  • Bach-Laursen_Thomas_(2015)_014

    Af:

    Journalist, HD(A). Er skrivende på erhvervsredaktionen. Uddannet fra SDU i 2005 med praktik på Dagbladet Børsen. Har tidligere været på lokalredaktionen i Kerteminde, hvor også tovholderfunktionen på Kerteminde Ugeavis blev udfyldt over flere omgange. Senest da avisen blev relanceret i 2011. Siden blev der lavet nyheder til Fyens.dk og trukket i snorene bag tillægget Man:d, der i dag går under navnet Gear. Tjente de første lommepenge på en afløsertjans som avisbud. Gæt selv hvilket blad.

Mere om emnet

Se alle
Skifter til konkurrenten: Middelfart Sparekasse på plads i Svendborg

Skifter til konkurrenten: Middelfart Sparekasse på plads i Svendborg

06:00 Bankfilial drænet for medarbejdere

Sparekasse vokser fortsat

Sparekasse vokser fortsat