Mere robot-succes: Gibotech vinder endnu en pris

Prismodtager Henrik Anker, direktør og medejer i Gibotech, sammen med Erhvervsklub Fyns formand Carsten Rosendal. Foto: Erhvervsklub Fyn

Mere robot-succes: Gibotech vinder endnu en pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Robot- og automationsspecialisterne hos virksomheden Gibotech fortsætter, hvor de slap sidste år, da de forleden vandt endnu en pris til trofæhylden. Direktøren modtog årets erhvervspris fra Erhvervsklub Fyn.

Direktør og medejer Henrik Anker vandt prisen som Årets Ejerleder i efteråret, hvor robot- og automationsvirksomheden Gibotech også var i spil til prisen som årets vækstvirksomhed i EY's entreprenør-pris, hvor Anker og Gibotech dog måtte se sig slået af robotsuccessen fra Mobile Industrial Robots.

Året er dog knap kommet i gang, før Gibotech hiver endnu en pris hjem til hylden i form af årets erhvervspris fra Erhvervsklub Fyn.

Direktør Henrik Anker har stået i spidsen for virksomheden i mange år, hvor især de senere år har budt på kraftig vækst, efter at Gibotech er flyttet fra Højby og har udvidet markant i erhvervsområdet på Datavej.

I dag er der flere end 100 ansatte i virksomheden, der bl.a. har leveret sterilcentraler til flere danske sygehuse og specialdesignede robotanlæg til kunder i bl.a. Sydamerika.

Prisvindere siden 2002
Erhvervsklub Fyn

Erhvervsklub Fyn tæller omkring 250 virksomheder, og så godt som alle brancher og sektorer er repræsenteret. Erhvervsklubben uddeler årligt en pris til en fynsk virksomhed. Forleden blev prisen uddelt på Hotel Scandic, hvor automationsvirksomheden Gibotech fra Odense modtog prisen.

Tidligere vindere:

2018 Praksis Arkitekter

2017 AXA Power

2016 Danoffice IT

2015 Fynske Medier

2014 Jensen's Food Group A/S

2013 Carl Hansen & Søn A/S

2012 Dinex A/S

2011 Center for Robotteknologi

2010 Odense Sport & Event A/S

2009 Alumeco A/S

2008 Daloon A/S

2007 Svendborg Brakes A/S

2006 Bilpriser A/S og Autocom A/S

2005 Air Alpha A/S

2004 Trio Line A/S

2003 Odense Zoo

2002 Gartnerisamarbejdet Living Colours

God til at udvikle

Henrik Anker var da også hurtig til at anerkende holdindsatsen og indsatsen fra de mange - og nye - ansatte, da han fik overrakt prisen forleden til årets nytårkur i erhvervsklubben på Hotel Scandic i Odense.

- Vi er 100 mennesker nu i Gibotech, og halvdelen af dem har ikke været ansat i to år, så vi har masser at slås med. Så at få den anerkendelse med hjem, der er bare super super dejligt for os alle sammen, og det skal vi helt sikkert have fejret, sagde Henrik Anker i sin takketale.

Gibotech får bl.a. prisen for det udviklingsarbejde, der foregår i tæt samarbejde med kunderne, som ofte efterlyser højt specialiserede og individuelle løsninger, lød det blandt andet i begrundelsen fra Erhvervsklub Fyns formand Carsten Rosendal, da han overrakte prisen.

- Gibotech A/S har gennemgået en konstant vækst i tæt samspil med deres kunder og er i dag en af de førende virksomheder inden for kundetilpassede, højteknologiske automationsanlæg til både industri og hospitaler, lød det i begrundelsen.

Gibotech har dog ikke kun et godt øje for sine kunder, men har også indledt et tæt samarbejde med nabovirksomheden Sanovo, som man har etableret en fælles virksomhed med. Ambitionen at blive førende på markedet for automatiserede anlæg til æg-industrien, hvor Sanovo Technology er verdensledende.

Mere robot-succes: Gibotech vinder endnu en pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce