Over 100 investorer kommer torsdag 18. maj til Odense for at lede efter projekter til Business Angel Årsmøde.

Der er igen i år lagt op til en frisk omgang stoledans for investorer og startup-virksomheder, når Business Angel Årsmøde torsdag 18. maj afholdes på SDU Cortex Lab.

Der kommer over 100 risikovillige investorer fra både Danmark og udlandet, som skal matches med de 20 udvalgte startup-virksomheder, der er blevet udvalgt til at deltage blandt mere over 100 ansøgere. Det skriver Odense Kommune i en pressemeddelelse, hvor Odense borgmester, Peter Rahbæk Juel (S) udtrykker sin begejstring for arrangementet:

- Jeg er glad for, at så mange investorer igen i år kommer til Odense. Det er med til at sætte Odense på landkortet som det sted, hvor nye ideer udfoldes.

- Stor idérigdom

Til årsmødet sidste år fik flere odenseanske virksomheder charmeret sig ind på investorer, blandt andre Cardlay og Trivision, og der er igen i år flere lokale virksomheder, der er udvalgt til at speeddate med de mange investorer. Det ser Peter Rahbæk Juel som et sundhedstegn for det odenseanske erhvervsliv.

- Det vidner om, at der er en idérigdom og foretagsomhed i Odense og et ambitionsniveau på internationalt plan, siger han i pressemeddelelsen.

Til stede ved årsmødet vil blandt andre være den amerikansk-russiske investor og medstifter af investeringsselskabet Kite Ventures, Edward Shenderovich, som vil rådgive startup-virksomhederne i at slå igennem på det amerikanske marked.

Serieiværksætter og investor Torben Frigaard Rasmussen vil stå for velkomsttalen, og han er også positiv over, at årsmødet holdes i Odense.

- Odense er midt i en udvikling, som også mange investorer tror på og ser muligheder i. Så at afholde Business Angel-årsmødet i Odense giver rigtig god mening, siger han i pressemeddelelsen.

  • Af: