Malermester Niels Scheffmann har ansat Emmelie Schnor Koch i en helt almindelig fast stilling uden diverse løntilskud

Malermester Niels Scheffmann var hurtig på aftrækkeren, da Lars Tjørnvig spurgte, om han ville hyre unge Emmelie Schnor Koch.

- Jeg kender Lars, og jeg manglede folk og tænkte: Hvorfor ikke give Emmelie en chance? Vi ved, at vi kommer til at mangle malere om nogle år, når de store årgange går på pension, og der skal også være plads til dem, der måske har haft det lidt svært fra start. Alle fortjener en chance, siger malermesteren, der kender Lars Tjørnvig fra andre projekter.

Niels Scheffmann har ansat Emmelie Schnor Koch i en almindelig stilling uden lønstilskud fra det offentlige, og han er glad for sin nye arbejdskraft og for at kunne hjælpe et ungt menneske ud på arbejdsmarkedet.

- Emmelie er en sød pige, der møder til tiden og virkelig gør sig umage og gerne vil, og så fortæller hun ærligt, hvis der er noget, hun ikke er supergod til. Hun mangler erfaring og rutine, fordi hun er udlært på teknisk skole og har været i skolepraktik, og derfor er der en del ting i det virkelige liv, hun ikke har prøvet. Men man kan jo ikke møde op med en masse erfaring og rutine, når man er nyuddannet, og det kan man heller ikke tillade sig at forvente.

Udover Emmelie Schnor Koch har Niels Scheffmann ansat to svende og en praktikant i sit lille firma, der har hjemmeadresse i Skibhuskvarteret i Odense.

  • Kim Skovsby

    Af:

    Jeg er journalist på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende. Her har jeg været ansat siden 2006, og jeg har dækket mange forskellige stofområder (bolig, mad, samfundsforhold), ligesom jeg i en årrække var lokalredaktør på redaktionen i Kerteminde. Jeg har været på erhvervsredaktionen siden 2014 og skriver blandt andet om privatøkonomi, social dumping og virksomheder. Jeg bor i Kerteminde og bruger bl.a fritiden på at ro havkajak.