Erik Rask Nielsen, Ferritslev, der er statsaut. ejendomsmægler og valuar MDE fylder 70 år påskedag den 8. april.

Erik Rask Nielsen, der stammer fra Midtfyn, kom efter præliminæreksamen i lære i Ringe Brugsforening. Efter aftjent værnepligt som sergent ved Jydske Dragonregiment i Holstebro var han beskæftiget med salg og administration på Silkebor Bad, inden han i 1966 begyndte at uddanne sig til assurandør. Herefter var han assurandør i Svendborg, indtil han i 1975 skiftede til typehushusbranchen.

Her blev han afdelingsleder ved Høm Huse, og 1975 var også året, hvor han flyttede til Ferritslev.

Og Erik Rask Nielsen ville være sig selv, så i 1980 stiftede han sammen med sin kone Bente, Ejendomsmæglerfirmaet ERA Consult. Det har de drevet siden fra privatadressen Lodskovvej 23 i Ferritslev, og de har heller ingen aktuelle planer om at stoppe med virksomheden. Krise eller ej. Der er stadig god gang i forretningen, og Erik Rask møder kunderne med et smil og en frisk bemærkning.

Erik Rask Nielsen har altid været aktiv inden for foreningslivet, og allerede i 1971 blev han som 29-årig formand for Sydfynske Assurandører.

Medlem af Junior Chamber blev h an også og Vice Præsident for trakantsområdet og Fyn.

I Ferritslev har Erik Rask været i bestyrelsen for Ferritslev Brugsforening, og fra 1980gjaldt det politik. Han har siddet i bestyrelsen for Venstre i Rolfsted Sogn og i Årslev Kommune.

Han har også været opstillet til Årslev Kommunalbestyrelse og til Fyns Amtsråd.

Menighedsformand

I 1990 blev han medlem af skatteankenævnet og i 1997 medlem af kommunalbestyarelsen i Årslev. Fra 1998 var han formand for de fynske ejendomsmæglere i fire år, ligesom han er medlem af Rolfsted Lokalråd. Fra 2004 har Erik Rask haft posten som formand for Rolfsted Menighedsråd.

Så det er en aktiv herre, der markerer dagen onsdag den 4. april ved en reception fra kl. 14-16 på Lodskovvej 23 i Ferritslev.
  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.