Luksusdyr indtager København


Luksusdyr indtager København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50.000 kræsne modefolk med penge på lommen indtager København. Det betyder juletid i august for hoteller og trendy restauranter.

50.000 luksusdyr indtager København i disse dage. Modeugen starter officielt torsdag - og det betyder travlhed for hoteller og restauranter, der skal servicere den kræsne og købedygtige målgruppe.

- Modeugen er en af de perioder, som er meget vigtige for byen, og hvor man må forvente, at hoteller og restauranter er fyldt op. Det er noget, vi ser frem til hvert år. Der er gæster, der booker deres værelser både halve og hele år i forvejen, siger Jens Zimmer Christensen, hoteldirektør og bestyrelsesmedlem i Horesta.

Op mod 50.000 branchefolk forventes at komme til hovedstaden - designere, fabrikanter, indkøbere og leverandører og så selvfølgelig modellerne og alle de andre kendisser.

På den japansk/franske restaurant Umami i det indre København er modeugen den travleste tid på året.

- Normalt er det julen, der er den gyldne tid i vores branche, men modeugen er gået hen og blevet på niveau med de store juleomsætninger, siger Jesper Boelskifte - direktør og indehaver af Umami og tre andre københavnske restauranter.

Modeugen starter officielt torsdag. København lægger undervejs hus til tre modemesser og et væld af modeshows fra primært danske designere.

Luksusdyr indtager København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce