Løvens Hule på jagt efter nye deltagere i Odense

Super-iværksætteren Jesper Buch er også med i næste års udgave af Løvens Hule, som er i Odense de næste dage for at finde nye deltagere. Foto: Annelene Petersen

Løvens Hule på jagt efter nye deltagere i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tv-programmet Løvens Hule er de næste tre dage med på robotmessen i Odense for at finde iværksættere og virksomheder. De vil have en robot i studiet næste sæson.

Iværksættere og talenter er i fokus i denne uge i Odense, hvor der både er robotmesse 11.-13. september og investor summit den 12. september med en strøm af investorer på jagt efter investeringsmuligheder i nye virksomheder.

Og hvad hører mere naturligt sammen med iværksættere og nye ideer end tv-programmet Løvens Hule? Nej vel, så Løvens Hule lægger naturligvis også vejen forbi Odense de næste dage for at lede efter kandidater til næste sæson.

Løvens Hule vil være repræsenteret på ugens elektronik- og robotmesse i Odense Congress Center, og målet er finde virksomheder, som er klar til at præsentere deres ideer foran de fem løver, når programmet starter igen i 2019.

- Robot- og tech-industrien rører virkelig på sig i disse år. Vi har længe drømt at få en robot med i Løvens Hule. Vi håber derfor at finde en interessant robotvirksomhed på messen, siger redaktionschef på Løvens Hule, Marie-Louise Axelsen.

Løvens Hule
Løvens Hule er et populært tv-program på DR 1, hvor professionelle iværksættere bedømmer ideer og koncepter fra unge iværksættere, der pitcher deres ideer for de professionelle.

Persongalleriet i Løvens Hule:

Christian Stadil, kendt for bl.a. sport- og modevirksomheden Hummel. Ejer og direktør i Thornico- konglomeratet, der også tæller Odense-virksomheden Sanovo.

Ilse Jacobsen, der fik succes med sine gummistøvler, regnfrakker, tøj og sko, som i dag sælges over hele Europa.

Jesper Buch, nok mest kendt for at være med at starte onlinetjenesten Just Eat. Kåret til en af de mest succesfulde internet-entreprenører i Europa.

Disse tre er også med i næste runde af Løvens Hule sammen med to nye navne:

Jan Dal Lehrmann, en af iværksætterne bag Bilbasen og Benjamin Media. I dag bruger han blandt andet sin tid på detail-kæden Normal, der har Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen som hovedaktionær.

Peter Warnøe, erfaren tech-investor, som har været involveret i mere end ti større virksomhedssalg. I dag er han medstifter og adm. direktør for investeringsfonden Nordic Eye.

Til gengæld er to, der tidligere var med i Løvens Hule, nu trådt ud.

Tommy Ahlers, it-iværksætter, som stoppede, da han blev udnævnt til uddannelses- og forskningsminister.

Birgit Aaby, også kendt so "rengøringsdronningen" efter at have startet rengøringsfirmaet Combiservice. Hun har fremover valgt at fokusere på sine nuværende investeringer.
Christian Stadil er en af de gamle løver i Løvens Hule, som er på jagt efter nye deltagere i Odense de næste dage. Stadil er i øvrig sin opdatering på Facebook ramt af en borelia-infektion lige nu. Foto: Scanpix
Christian Stadil er en af de gamle løver i Løvens Hule, som er på jagt efter nye deltagere i Odense de næste dage. Stadil er i øvrig sin opdatering på Facebook ramt af en borelia-infektion lige nu. Foto: Scanpix

Løver vil se tech-virksomheder

De to serie-iværksættere Christian Stadil, kendt fra Hummel, og Jesper Buch, kendt for udbringningstjenesten Just Eat, har allerede investeret i tech-virksomheder. I næste sæson af programmet vil to nye løver være med. Èn af dem er Peter Warnøe, som driver investeringsfonden Nordic Eye, der også investerer i tech-virksomheder.

- For at løverne vil investere, kræver det mere end blot en god idé. De virksomheder, som er med i programmet, er typisk godt i gang, men mangler kapital for at komme ud over stepperne, siger Marie-Louise Axelsen.

Virksomhederne skal ansøge

På messen vil Løvens Hule have en stand, hvor virksomheder kan henvende sig, hvis de er interesseret i at komme med i programmet. Men casterne fra programmet vil også gå gennem hallerne i Odense Congress Center og lede efter kapitalsøgende virksomheder. Ligesom de vil følge med i, hvad der sker på investeringskonferencen Odense Investor Summit, som afholdes samme sted.

Men for at komme med i programmet skal virksomhederne først ansøge om det, forklarer Marie Louise Axelsen.

- For at komme med i Løvens Hule skal virksomhederne udfylde et ansøgningsskema, hvor de beskriver, hvad de kan, hvordan regnskabstallene ser ud, og hvem holdet bag virksomheden er, siger hun.

Løvens Hule på jagt efter nye deltagere i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce