Venstres formand Lars Løkke Rasmussen har stadig ingen kommentar til det anonyme brev i skattesagen.

Venstres formand Lars Løkke Rasmussen vil fortsat ikke kommentere det anonyme brev til Skattesagskommissionen, som Berlingske offentliggør i onsdagen avis.

Han afviste også tirsdag at kommentere uddrag af brevet.

- Jeg har ingen kommentarer til brevet. Jeg har den ene kommentar, som jeg også havde i går, og jeg gerne vil gentage:

- Det er blandt andet på vores opspil, der er nedsat en undersøgelseskommission. Vi synes, hver en sten skal vendes. Vi samarbejder med kommissionen.

- Jeg har svaret på alle de spørgsmål, den har stillet, og de svar står jeg fuldstændig ved, siger Lars Løkke Rasmussen.

Brevet kommer fra en anonym person, der hævder at være advokatsekretær på et stort advokatkontor i provinsen. Brevskriveren retter voldsomme beskyldninger mod Venstre-topfolk i statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) skattesag.

Dele af brevet har været allerede været offentliggjort, men i den fulde længde fremgår det, at den anonyme brevskriver overvejer, hvordan han eller hun kan drage økonomisk fordel af sin viden.

"Hvis, eller rettere når jeg bliver fyret, vil jeg finde ud af, hvordan jeg kan sælge min viden og dokumentation, således at jeg på den måde får kompensation for mit indtægtstab som advokatsekretær. Overvejer at udgive min viden og dokumentation i bogform", står der ordret i brevet ifølge Berlingske.

Brevskriveren hævder at have dokumentation for sine påstande, men vil ikke stå frem af frygt for at miste sit job.

Men brevskriveren kan ifølge brevet ikke acceptere, hvis sandheden ikke kommer frem i Skattesagskommissionen, og vil i så fald offentliggøre sine beviser, lyder det.

Mere om emnet

Se alle
3
Politiet finder dna på anonymt brev i skattesagen

Politiet finder dna på anonymt brev i skattesagen

Skattedirektør: Ombudsmand fik ikke korrekt besked

5
Arnfeldt vil ikke svare på flere spørgsmål i skattesag

Arnfeldt vil ikke svare på flere spørgsmål i skattesag