Livlig aktivitet i aktiespil

Sidste år kunne han spise Sydbank-lagkage som spurtvinder, men han blev snydt for den endelige sejr. Men John Bonnerup er tilbage og har lagt sig i toppen fra start.
Foto: Christian Brandt

Livlig aktivitet i aktiespil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

605 porteføljer slås nu om førstepræmien
Sidste chance for tilmelding er på mandag.

Starten af aktiespillet er blevet præget af en optur på det danske aktiemarked, og det har fået mange af deltagerne ud af starthullerne i Sydbanks og Fyens Stiftstidendes aktiespil.

Da vi gjorde status i torsdags, var der allerede et pænt felt af spillere, der havde forøget deres million kroner med 3-4 procent. Men som de fleste ved, er aktiemarkedet en lunefuld dansepartner, så meget kan ske, hvis der pludselig kommer et par dage med fald i kurserne.

Der kommer stadig nye spillere til, men nu begynder det at nærme sig deadline. Sidste chance for tilmelding er på mandag, og det skal ske på www.fyens.dk/aktiespil. I skrivende stund er der tilmeldt 605 porteføljer, som slås om præmiesummen på over 100.000 kroner.

Sidste års vinder pensionisten Karl Aage Thomsen fra Odense har igen i år markeret sig positivt. Torsdag var han at finde i top 10, og her lå også John Bonnerup - it-konsulenten fra Odense Kommune, der sidste år vandt en af spurtpræmierne på 5000 kroner og længe lå til at vinde.

Formanden for de fynske aktionærer, Frede Lund er også kommet rigtig godt fra start med en placering lige uden for top 10.

Spillet blev de første to dage præget af en mindre driftsforstyrrelse, der betød, at en række limitordrer blev gennemført efter børsens lukketid klokken 17.00 til nogle helt tossede kurser.

Da spillets regler siger, at der kun kan handles i tidsrummet fra 9 til 17, har spiladministrator besluttet, at disse handler skal neutraliseres, og i alt er 350 handler blevet tilbageført.

Livlig aktivitet i aktiespil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce