Liv og død: Fynsk firma planter et træ for hver solgt kiste

For hver kiste, Tommerup Kister sælger, vil de bidrage med et træ til skovrejsningsprojektet ved Elmelund Skov.
Foto: John Fredy

Liv og død: Fynsk firma planter et træ for hver solgt kiste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynsk kistefirma vil plante et træ i Elmelund ved Odense for hver kiste, det sælger. Det handler om at give tilbage til miljøet og om at hjælpe de efterladte.

Tommerup Kister, der ligger ved Glamsbjerg, har indgået et samarbejde med Folkeskoven.dk, der står for at plante 18.000 træer i Folkeskoven Elmelund ved Odense. For hver kiste, firmaet sælger, skal der plantes et træ.

Det handler om at give noget tilbage til miljøet og om at hjælpe de efterladte med deres sorg, forklarer Laura Ricks, der står for salg og markedsføring.

- Det gør noget godt for miljøet og for de kommende generationer, og vi håber, det kan være en trøst for de efterladte, siger hun.

3500 træer

Det er ikke tilfældigt, at Tommerup Kister begynder samarbejdet, mens Folkeskoven.dk er ved at plante træer på Fyn. Virksomheden har ligget på Fyn i mere end 100 år.

Laura Ricks regner med, at der vil blive solgt mellem 3000 og 3500 kister frem til nytår - og dermed blive plantet lige så mange træer på Tommerup Kisters regning.

Allerede inden Tommerup Kister tog kontakt til Folkeskoven.dk, var firmaet sikker på, at det ville lave en kampagne, der havde noget med træer at gøre.

- Træer forbinder man med liv, og der er meget symbolik i forbindelse med dødsfald. Og så er vores kister lavet af træ, så vi planter et træ, når vi bruger noget, siger Laura Ricks.

Skal beskytte grundvand

Samlet dækker Elmelund Skov et areal på 360 hektar, hvoraf Elmelund Folkeskov, som plantes i dette efterår, med officiel indvielse 8. november klokken 13.00, udgør 4,5 hektar.

Skovene skal hjælpe til, at beskytte en tredjedel af Odense bys fremtidige rene drikkevand.

Indtil videre strækker Tommerup Kisters kampagne sig frem til nytår.

- Men vi regner bestemt med at fortsætte, siger Laura Ricks.

Liv og død: Fynsk firma planter et træ for hver solgt kiste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce