Lindø vil ikke afvise fyringer

Lindøværftet.

Lindø vil ikke afvise fyringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny spareplan skal bringe omkostninger markant ned. Det kan koste arbejdspladser.

Lindøsværftets bestyrelsesformand Lars-Erik Brenø vil ikke afvise kommende afskedigelser på Lindøværftet.

Det oplyste formanden i dag samtidig med, at bestyrelsen fremlægegr en ny rationaliseringsplan, der skal nedbringe omkostningerne markant.

Odense Staalskibsværft - Lindø - står i en særdeles vanskelig økonomisk situation.

Lindø har fortsat et massivt underskud og er ramt hårdt af de internationale konjunkturer, herunder udviklingen i den amerikanske dollar.

Den hårde konkurrence fra fjernøsten, hvor omkostningerne er betydeligt lavere end herhjemme, bidrager også til at sætte Lindø under pres.

- Det er den alvorlige baggrund for, at der er fremlagt en rationaliseringsplan for bestyrelsen for Lindø, en plan som bestyrelsen har behandlet på sit møde i dag. siger bestyrelsens formand Lars-Erik Brenøe, og fortsætter:

- Hensigten med planens gennemførelse er at sikre, at der fortsat eksisterer et skibsværft på Fyn i de kommende år. Ejeren har i de seneste år tilført værftet betydelige summer, men det er nu nødvendigt at bringe værftets omkostninger markant ned for at styrke dets muligheder for at overleve på sigt. Jeg kan i den forbindelse ikke afvise, at der bliver tale om afskedigelse, siger Lars-Erik Brenøe.

Planen indebærer, at der vil blive stillet en række krav til alle på værftet - direktionen, funktionærerne og de timelønnede - med henblik på at styrke værftets produktivitet og konkurrenceevne.

Lindø vil ikke afvise fyringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce