Et nybyggeri og en renovering af i alt 15.000 kvadratmeter inde i industriparken er netop sendt i udbud

Et nyt halkompleks med seks værksteder, lager og kontorfaciliteter. Det skal sammen med en renovering af nogle eksisterende bygninger give plads til flere lejere i Lindø Industripark. Efterspørgslen fra virksomheder, der gerne vil leje sig ind på området, er nu så stor, at der foreløbig etableres i alt 15.000 kvadratmeter under tag. Hele anlægssummen forventes at ligge omkring 25 millioner kroner, og opgaven er netop sendt i udbud.

Ifølge Carsten Aa, der er administrerende direktør i Lindø Port of Odense, skal nogle eksisterende bygninger rives ned, mens en mindre del skal bygges om for at skabe plads til de nye haller.

- Vi har stor efterspørgsel på den slags lejemål. Det kan være virksomheder med behov for et lille lager eller en mindre produktionshal. Men kontordelen kan også være interessant for virksomheder, der har brug for noget plads til en værkfører, rådgivende ingeniører eller lignende, siger han.

Det nye byggeri bliver etableret ved den bygning, der i værftets tid var kendt som servicebygning to. Den ligger ved dokområdet og rummede blandt andet kantine og mødefaciliteter.

- En del er bygget om og knopskudt gennem mange år, og det er i dag så uhensigtsmæssigt, at det ikke er værd at bevare. Så noget af det rives ned. Vi bevarer nogle omklædningslokaler, og så er der et mindre auditorium, der bygges om, siger havnedirektøren.

På den del, der rives ned, opføres de seks nye haller, og forvetningen er, at byggeriet står færdigt sidst på året.

- Vi har flere lejere på venteliste, som opfylder vores krav og passer ind i de maritime offshore-klynger herude. Vi har ikke lejet ud på forhånd, så det er ikke sådan, at der ligger endelige lejekontrakter. Men vi har stor efterspørgsel og en klar forventning om, at de nye bygninger hurtigt bliver fyldt op, siger Carsten Aa.

  • Bach-Laursen_Thomas_(2015)_014

    Af:

    Journalist, HD(A). Er skrivende på erhvervsredaktionen. Uddannet fra SDU i 2005 med praktik på Dagbladet Børsen. Har tidligere været på lokalredaktionen i Kerteminde, hvor også tovholderfunktionen på Kerteminde Ugeavis blev udfyldt over flere omgange. Senest da avisen blev relanceret i 2011. Siden blev der lavet nyheder til Fyens.dk og trukket i snorene bag tillægget Man:d, der i dag går under navnet Gear. Tjente de første lommepenge på en afløsertjans som avisbud. Gæt selv hvilket blad.

Mere om emnet

Se alle
2
Udbud skal gå om: Lindø-udvidelse udskudt i et halvt år

Udbud skal gå om: Lindø-udvidelse udskudt i et halvt år

Lindø-direktør om nyt udbud: Det er ad hekkenfeldt til

Lindø-direktør om nyt udbud: Det er ad hekkenfeldt til

Odense-firmas store bommert: Tre minutter for sent til mulig kæmpe-ordre

Odense-firmas store bommert: Tre minutter for sent til mulig kæmpe-ordre