Lindø skærer 250 job væk

Foto: KIM RUNE

Lindø skærer 250 job væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lindøværftets bestyrelse vil skære ned på værftet. Derfor påtænker den at reducere antalllet af medarbejdere med 250.

Lindøværftets bestyrelse vil skære ned på værftet. Derfor påtænker den at reducere antalllet af medarbejdere med 250, skriver værftet i en pressemeddelelse.

Ifølge pressemeddelelsen har ledelse og medarbejdere ikke kunnet blive enige om besparelser i den seneste uges forhandlinger.

Derfor foreslår ledelsen, at værftet reduceres så meget som det kan lade sig gøre.

"Som ét blandt flere tiltag medfører dette umiddelbart, at Lindø nu påtænker at reducere med op til 250 medarbejdere," hedder det i pressemeddelelsen.

På et møde i går eftermiddag godkendte bestyrelsen denne plan:

- Vi har i bestyrelsen tiltrådt ledelsens indstilling, idet vi med beklagelse har konstateret, at den seneste uges forhandlinger mellem ledelse og medarbejdere ikke har ført til enighed om, hvordan værftets svære økonomiske situation kan afhjælpes. For at styrke Lindøs muligheder for at overleve på sigt, er det dog nødvendigt, at værftets omkostninger bliver reduceret markant," siger bestyrelsesformand Lars-Erik Brenøe ifølge pressemeddelelsen.

Ledelse og medarbejdere skal nu forhandle om den nærmere fremgangsmåde. Det er ikke sikkert, at hele nedskæringen på 250 stillinger sker ved fyringer. Ledelsen siger, at den vil minimere antallet af nødvendige afskedigelser.

(fortsættes)

Lindø skærer 250 job væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce