Lindø har kig på olieskibe

En ordre på brasilianske olieskibe ville falde på et tørt sted hos Lindøværftet, der er ved at være nået til vejs ende med ordrer på et dødt skibsmarked.
Foto: Yilmaz Polat

Lindø har kig på olieskibe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brasiliansk statsselskab skal have bygget 240 olieskibe.

Lindøværftet, der er i en alvorlig ordrekrise, vil meget gerne være med til at bygge 240 olieskibe, som et brasilianske olieselskab skal have bygget.

Det fynske værfts ordrebog udløber som bekendt næste år, og det er ikke hidtil lykkes at få andre opgaver ind på værftets areal.

- Vi er bekendt med, at Petrobras har behov for skibe, siger administrerende direktør for Lindø-værftet Finn Buus Nielsen til Nyhedsbureauet Direkt.

Ifølge nyhedsbureauet er det statslige brasilianske olieselskab Petrobras på vej med et gigantisk investeringsprogram for de kommende 5 - 6 år, og blandt de nødvendige nyindkøb er hele 240 oliefartøjer.

- Ja, det er den slags skibe, vi nævnte i forbindelse med omlægningen af forretningsmodellen i januar, siger Finn Buus Nielsen, der ifølge Direkt ikke ønsker at fortælle noget som helst om, hvorvidt der overhovedet har været kontakt med Petrobras.

Petrobras har de seneste år gjort enorme fund af olie og gas ud for Brasiliens kyster og skal bruge et tocifret milliardbeløb i dollar de kommende år på at få infrastrukturen til den ventede olieproduktion på plads.

Mærsk Olie og Gas har også efterforskningslicenser i de farvande, hvor Petrobras har gjort så store fund.

Lindø har kig på olieskibe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce