Kemp & Lauritzen regner med at få mere samarbejde ud af ny afdeling i Odense

De er ikke flyttet helt frivilligt, men de regner med alligevel at få noget godt ud af det. Det er Odense Letbanes fremmarch, der har tvunget de 135 ansatte i Kemp & Lauritzens Odense-afdeling til at finde en ny adresse.

Virksomheden lå ellers på Hestehaven 100, men området er blevet eksproprieret.

I stedet er virksomheden mellem jul og nytår flyttet over Svendborgvej hen til Industrivej 9 i Hjalleses industrikvarter. Kemp & Lauritzen overtaget den bygning, som blandt andet har huset kranvirksomheden Acta - nu Harding Safety Denmark i Tietgenbyen.

Efter en om- og tilbygning er arealet på i alt 6500 kvadratmeter.

- I de nye omgivelser får vi bedre mulighed for at samarbejde på tværs mellem afdelingerne, siger regionschef Søren Bjerrum Larsen.

Indtil 1. januar 2015 bestod Odense-afdelingen af tre selvstændige virksomheder, der alle var ejet af Kemp & Lauritzen. De er nu fusioneret og arbejder sammen i forskellig udstrækning. På den gamle adresse var de adskilte.

Der er dog stadig to forretningsområder i afdelingen - Teknikhus Fyn med 100 ansatte, der står for el, vvs, ventilation og lignende i byggerier, samt Petrokemi og Industri med 35 ansatte, der leverer installationer til blandt andet borerigge.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle
18
Hver tredje dropper at byde på letbaneprojekt

Hver tredje dropper at byde på letbaneprojekt

Bud på byrum langs letbanen

Bud på byrum langs letbanen

17
Se video: Sådan vil Odense se ud, når letbanen kommer

Se video: Sådan vil Odense se ud, når letbanen kommer