Ledige job på Fyn: Her er brancherne, hvor du kan finde et arbejde

Inden for industri og håndværk er der lige nu 211 jobopslag på Fyn i søgemaskinen sydjob.dk. Arkivfoto: Kim Rune

Ledige job på Fyn: Her er brancherne, hvor du kan finde et arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De fleste ledige job er inden for industri, håndværk, sundhed, undervisning og kontor. Det viser tal fra en lokal database over stillings-opslag.

Det kan godt være, at robot-virksomheder og it-firmaer går i medierne med ønsket om at ansætte flere folk, men det er ikke her, man skal lede, hvis man som ledig vil have sig et job. For mens de højtspecialiserede firmaer inden for software og robotteknologi står med deres egne højtspecialiserede problemer med at finde helt særlige folk til helt særlige funktioner, er der en masse ledige job i andre brancher.

For eksempel inden for industri og håndværk, hvor der er 211 jobopslag lige nu på Fyn i søgemaskinen sydjob.dk. Denne søgemaskine henter job fra forskellige databaser som eksempelvis Jobnet og Jobindex.

- Vi er lavet for at hjælpe, forklarer Jesper Hjorth, der er indehaver af Sydjob.dk.

- Sydjob.dk og odensejob.dk er lavet, så man kan se alle job i sit lokalområde, fordi folk ofte er begrænset af geografi, når de søger arbejde, og derfor er det en stor fordel at kunne se alle job fra samtlige databaser i éns eget område, forklarer Jesper Hjorth.

Industri og sundhed har ledige stillinger

Topscoreren er sektoren "Industri og håndværk" med de 211 stillings-opslag på sydjob.dk. Dernæst sundhedssektoren, hvor der torsdag formiddag var 161 ledige job slået op. De efterfølgende sektorer var salg og kommunikation med 97 job, undervisning og pædagogik med 96 job, kontor og administration med 95 jobopslag. Først på en 16. plads kommer ingeniør- og naturvidenskabs-stillinger, som der er 40 ledige af på Fyn inklusive det sydfynske øhav.

For eksempel har virksomheden BITO Lagerteknik A/S brug for en Area Sales Manager til Fyn og Sønderjylland, der kan arbejde med teknisk løssalg (kategorien industri og håndværk). Andre eksempler i samme kategori: Stilladsmontører, CNC-tekniker, montør, land-inspektør, bygningsmaler og en sikkerheds-ansvarlig for letbanen i Odense.

Torsdag var der 926 jobopslag på Fyn og øerne på sydjob.dk. Heraf var 558 job i Odense.

Ledige job på Fyn: Her er brancherne, hvor du kan finde et arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce