Lars Barfoed: Rød plan er en gældsfælde


Lars Barfoed: Rød plan er en gældsfælde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S og SF's plan vil øge den offentlige gæld og sende danske arbejdspladser til udlandet, siger De Konservatives formand, Lars Barfoed.

Socialdemokraternes og Socialistisk Folkepartis plan er ikke en fair løsning. Det er en gældsfælde, der vil sende danske arbejdspladser til udlandet.

Det siger De Konservatives formand, Lars Barfoed, i en kommentar til S-SFs 2020-plan.

- Nu ved vi, hvad venstrefløjen vil - de vil gældsætte de ansvarlige og hårdtarbejdende danskere og deres børn. Det kommer til at koste Danmark dyrt langt ud i fremtiden, siger Lars Barfoed.

Den konservative formand peger på, at S og SF opererer med nye skatter og afgifter og øgede offentlige udgifter:

- Vi er det land i verden, der har det største offentlige forbrug og det højeste skattetryk. Det er vores grundlæggende problem, som venstrefløjen nu blot vil gøre endnu værre. Det er den modsatte vej af det, der er brug for, siger Lars Barfoed.

Han mener, at planen vil sende danske arbejdspladser ud af landet. Det skyldes især øgede skatter på banker, det hårdt trængte landbrug samt alle almindelige danskeres handel med aktier.

- Jeg konstaterer, at S og SF vil beskæftigelsen det bedste - i Kina. For det er hertil, de vil eksportere danske arbejdspladser. Når de øger skatterne voldsomt, og gør det dyrere at drive dansk virksomhed, forsvinder danske arbejdspladser til udlandet, siger Lars Barfoed.

Han angriber samtidig planen for at indeholde urealistisk idéer om, hvor mange penge der kan hentes på forskellige tiltag.

Lars Barfoed sætter blandt andet spørgsmålstegn ved, hvordan S og SF har regnet sig frem til, at den strukturelle ledighed vil falde med 10.000 personer, og hvordan hurtigere uddannelse til unge kan give fem milliarder kroner.

- Det er ren hokuspokus, og det er svært at tage alvorligt, siger Lars Barfoed.
Fakta
- Vi er det land i verden, der har det største offentlige forbrug og det højeste skattetryk. Det er vores grundlæggende problem, som venstrefløjen nu blot vil gøre endnu værre.

Lars Barfoed: Rød plan er en gældsfælde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce