Lær af dine konkurrenter: Nyt tech-netværk styrker samarbejdet

De fire teknologi-profiler bag det nye netværk, som vil øge samarbejdet og udveksling af viden og erfaringer mellem virksomheder på Fyn, når de i stigende grad tager teknologi og it ind som del af virksomheden. Fra venstre er det Martin Brems, Lisbeth Chawes, Michaela Andersen (nederst t.h..) og Sabina Kethelz (øverst t.h.). Foto: Techleaders

Lær af dine konkurrenter: Nyt tech-netværk styrker samarbejdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire profiler fra det fynske it- og techmiljø står bag netværket Tech Leaders Network, som med base i Odense vil styrke virksomhederne gennem samarbejde og vidensdeling på leder- og specialistniveau. Netværket udspringer af Digital Odense-konferencen.

Fynske virksomheder skal i endnu højere grad end i dag samarbejde, dele viden og erfaringer om teknologi og it for at sikre udviklingen og væksten.

Sådan lyder intentionen bag et nyt netværk for ledere og specialister i den fynske it- og teknologiklynge, som fire profiler fra området står bag.

En af dem er Martin Brems, direktør i det digitale marketingbureau Brems & Co. Han står også bag Digital Odense-konferencen, som i løbet af de sidste tre år har etableret sig som en stor international konference i Odense for it- og techmiljøet med nationale og internationale talere og oplægsholdere.

Det nye netværk udspringer af netop Digital Odense, efter at Brems allerede for halvandet år siden etablerede Digital Odense Network.

Tre kvindelige partnere med

Det netværk har nu skiftet navn til Tech Leaders Network, og Martin Brems har fået tre kvindelige partnere med ombord i et nystiftet selskab. Det er Lisbeth Chawes, direktør i Esoft Shine, Sabina Kethelz, selvstændig konsulent og tidl. direktør i robotvirksomheden CP Robotics, samt Michaela Andersen, direktør i BYMA, som er en konsulentvirksomhed, som arbejder med corporate events, herunder WHINN, den sundhedsteknologiske konference i Odense, og som nu i samarbejde med Martin Brems skal udvikle og styrke netværket.

- Det er en styrke, at vi er fire partnere sammen om netværket, siger Martin Brems om det nystiftede selskab bag netværket, som er klar med sit første arrangement den 21. marts på Grand Hotel i Odense under overskriften kunstig intelligens.

Intentionen er at arrangere fire årlige arrangementer, som alle finder sted på Grand Hotel, for netværkets medlemmer, som i øjeblikket tæller 25 ledere og specialister. For at få adgang til netværket og arrangementerne på Grand Hotel i et år er prisen 5000 kroner.

De fleste er fra virksomheder i Odense og på Fyn, men ambitionen er national i netværket, som blandt andet også tæller data-direktøren fra giganten Bootz i Aarhus. Uanset hvor i landet eller hvilke virksomheder, deltagerne kommer fra, er målet dog at styrke netværket gennem samarbejdet og udveksling af viden og erfaringer, siger Brems.

- Vi forsøger at koble deltagerne sammen, så de kan samarbejde på tværs af økosystemet. Det er super vigtigt. Hvis du ikke samarbejder - også med dem, du måske ser som konkurrenter, så kommer du bag om dansen, siger han.

Fagligt og socialt

I dag er der blot 25 medlemmer i netværket, og det antal må gerne vokse til 50 eller 100, men det er ikke afgørende, siger Martin Brems. Det er vigtigere, at det er de rigtige personer, der er med i netværket, så alle opnår den ønskede effekt.

- Vores vision er at rykke techområdet - og flytte brugen af tech i virksomheder op i en helt anden liga på Fyn og nationalt. Det skal blandt andet ske igennem mere samarbejde på tværs af virksomhederne, mere viden om teknologi, mere provokation, innovation og fokus på de helt nye tendenser. Vi skal turde noget mere - og satse mere, siger Martin Brems.

Når man kobler medlemmer sammen i et netværk, er det afgørende, at man husker både det faglige og det sociale element, understreger Brems.

- Derfor er der også lagt op til, at man kan networke videre efter de faglige indslag over en sodavand eller en drink. Det er en klar styrke, for det er ofte der, at der virkelig sker god sparring og netværksdannelse, siger Martin Brems.

Man kan læse mere om netværket og arrangementerne på www.techleadersnetwork.dk.

Lær af dine konkurrenter: Nyt tech-netværk styrker samarbejdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce