Kunder skal hjælpe Miracle med udvikling


Kunder skal hjælpe Miracle med udvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

IT: Ejerne af Miracle A/S i Måløv vil være verdens første it-konsulent- firma med eget bryggeri

- Det er nok lidt kultagtigt, siger Lasse Christensen, medindehaver af it-firmaet Miracle A/S i Måløv.

Privat bor han på en land-ejendom i Vejstrup midt mellem Lundeborg ogSvendborg, og det er her, hans mikrobryggeri Miracle Breweries A/S så småt er ved at være klart til brug.

- Anlægget er installeret, men vi har ikke brygget på det endnu. Vi mangler lige de sidste godkendelser, siger Lasse Christensen om bryggeriet, som har være to et halvt år undervejs.

Succes med it

- Vi vil nok blive betragtet som et lidt nørdet bryggeri. Det gør heller ikke noget, for vi skal ikke være en konkurrent til Albani, siger Lasse Christensen, som stiftede sit it-firma sammen med sin kompagnon Mogens Nør- gaard i 2000.

Idag ejer de to 70 procent af aktierne i, hvad de selv kalder branchens jægerkorps.

- Det er os, der bliver kaldt ud, når noget er gået galt, siger Lasse Christensen, hvis firma er eksperter i databaser, og som gennem årene har haft overskud på mellem en kvart og 1,7 mio.kr. efter skat.

Lige fra begyndelsen gik stifterne meget op i øl, hvilket har bredt sig til medarbejderstaben, og som nu giver sig til udtryk i et mikrobryggeri med en kapacitet på tre hektoliter.

- Det er primært sjov og ballade, men vi kan godt lide at mødes om et glas øl, siger Lasse Christensen, som vil have sine nye ølkunder til at hjælpe med at udvikle brygget.

- Vi lægger det åbent frem, hvad vi putter i øllet. Nærmest som på et åbent værksted, siger bryggeren, som undervejs vil ændre på sammensætningen og doserne af malt, humle og gær.

- Når vi i samarbejde med vores kunder har fundet den rette sammensætning, glider øllen over i vores klassiker- serie, og vi begynder på en ny type, siger Lasse Christensen, som begynder med en rød altbier med münchenermalt.

I daglig tale kommer øllet til at hedde Miracle Øl, og efter planen skal det afsættes gennem it-firmaet og specialbutikker på Sydfyn og i Hovedstadsområdet.

Kunder skal hjælpe Miracle med udvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce