Venstres borgmesterkandidat i Svendborg forklarede baggrund for konkurssag overfor partifæller

Svendborg: Det var et rent tilfælde, at Venstres borgmesterkandidat i Svendborg, Lars Erik Hornemann, havnede i byggebranchen, da han havde tabt borgmesterposten ved sidste valg.

Det forklarede han overfor omkring 80 partifæller ved et opstillingsmøde i Venstre mandag aften, hvor han tog ordet for at redegøre for konkursen i hans firma, Hundstrup & Hornemann Byggeri.

- Det var helt tilfældigt, at det blev byggebranchen, som jeg kom til at prøve kræfter med, og når man ser bagud, kan man roligt sige, at det ikke var det heldigste tidspunkt, at gå ind i den branchen, sagde Hornemann, der åbent erkendte, at man ikke havde været gode nok til at lægge penge til side.- Firmaet er vokset, men vi har ikke nået at bygge den egenkapital op, som der skulle til for at kunne klare en længere periode uden ordre, og derfor blev vi fanget i en likviditetskrise, sagde Hornemann til partifællerne.

Læs mere i Fyns Amts Avis onsdag

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.

Mere om emnet

Se alle
Hornemann-konkurs: Ikke flere opgaver til nyt firma

Hornemann-konkurs: Ikke flere opgaver til nyt firma

6
Hornemann-konkurs: Gæld på 3,6 mio.

Hornemann-konkurs: Gæld på 3,6 mio.

2
Hornemann-konkurs: Vil udskifte kurator

Hornemann-konkurs: Vil udskifte kurator