Kompan forærer legepladser til flodbølgeofre


Kompan forærer legepladser til flodbølgeofre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HJÆLPEAKTION: De ansatte arbejder gratis en lørdag for at støtte børn i de ramte områder

Medarbejderne hos Kompan, Ringes globale legeredskabsvirksomhed, vil støtte de forældreløse børn efter flodbølgen i Asien ved at arbejde gratis en halv arbejdsdag.

Sammen med ledelsen er de blevet enige om, at de i stedet for at donere penge, sender 40 små legepladser til Fjernøsten. Donationen sker i samarbejde med FN's børneorganisation, Unicef, der vil fordele legepladserne.

Medarbejderne tager arbejdstøjet på og mødes ekstraordinært lørdag den 22. januar for at bygge 40 rutsjebaner, 40 gynger og 40 fjederdyr. De ansatte leverer arbejdskraften, mens virksomheden stiller materialer til rådighed og betaler fragten. Donationen har en værdi af 1,2 millioner kroner.

- En legeplads er kun en lille del af det, der skal få hverdagen til at fungere igen for børnene i området, men en god legeplads giver legeværdi til børnene - fysisk, mentalt og socialt, siger administrerende direktør Carl Henrik Jeppesen.

- Så selv om en legeplads står langt nede på ønskelisten efter rent vand, tryghed med videre, så kan den være en værdifuld hjælp til børnene til at komme videre i livet, på lidt længere sigt, tilføjer han.

Baggrunden for at lade medarbejderne bidrage er ikke kun et spørgsmål om penge, fremhæver Kompan. Den gratis arbejdskraft giver selvfølgelig mulighed for at donere flere legepladser. Samtidig kan de ansatte bidrage med en mere personlig indsats end penge som del af en kollektiv støtte.

Kompan vil med baggrund i det aktuelle projekt sammen med Unicef undersøge mulighederne for at indgå i et længerevarende samarbejde, hvor legepladser kan udgøre støtte til andre områder i verden.

Kompan forærer legepladser til flodbølgeofre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce