Kommentator: Pres på Løkke vil fortsætte

Kommentator: Pres på Løkke vil fortsætte
Foto: POLFOTO/Joachim Adrian

Kommentator: Pres på Løkke vil fortsætte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politisk kommentator mener, at Lars Løkke Rasmussen skal passe meget på ikke at forværre situationen.

Lars Løkke Rasmussen ridder ikke stormen af, når han søndag offentliggør rejsebilag om sin rejseaktivitet som formand i den internationale klimaorganisation GGGI.

Det mener den politiske kommentator Peter Mogensen.

- Jeg tror ikke på, at det får dampen til at aftage. Det her er simpelthen en for stor sag til, at nogen vil lade det ligge og lade være med at beskæftige sig med det - hverken pressen eller regeringen.

- Det vil være fuldstændig naivt at tro på, at der er noget, der stopper på nogen måde. Medmindre tallene ændrer sig, så er sagen stadig af samme karakter efter pressemødet, vurderer Peter Mogensen.

Han mener samtidig, at der ikke skal meget til, før pressemødet kan forværre situationen yderligere for Lars Løkke Rasmussen, når han fremlægger bilagene.

- Han skal passe rigtig meget på, at han på pressemødet ikke får en henvendelse fra en journalist, der vil stille opklarende spørgsmål om udgifterne. Hvis han ikke kan svare på det, så har han kun gjort skaden endnu værre. Alle detaljer skal simpelthen frem, siger Peter Mogensen.

Flere partier i Folketinget og flere politiske kommentatorer har de seneste dage opfordret Lars Løkke Rasmussen til at fremlægge bilagene. At han nu efterkommer de opfordringer, kan der være to grunde til, siger Peter Mogensen.

- Det ene grund kan være, at han er bange for, at de lækker bilagene ét efter ét fra Udenrigsministeriet, der har vist sig at være meget loyal over for den nuværende regering. Så han har måske tænkt, at nu tager vi skraldet og lægger hele balladen frem, siger han.

Den anden grund kan ifølge Peter Mogensen være, at Lars Løkke Rasmussen må have kigget bilagene igennem og vurderet, at der ikke var nogen yderligere kritisable forhold.

- Det bliver næppe så vanvittigt, at han lægger meget lange regninger frem om roomservice og våde varer, så han må have fundet ud af, at den slags bomber ikke ligger i bilagene, siger Peter Mogensen.

Kommentator: Pres på Løkke vil fortsætte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce