Kok forfulgt af flammer

Natten til fredag nedbrændte den tidligere McDonalds'-restaurant i Korsør, der i et par år har været base for Bo Lavstsen, Henrik Haugberg Madsen og Hanne Dahl Riisbjergs mange aktiviteter.
Foto: Søren Arildsen/Sjællandske Medier

Kok forfulgt af flammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mc'Donalds i Korsør nedbrændte torsdag aften

Den tidligere McDonalds'-restaurant på Storebæltsvej 50 i Korsør, hvor cateringkokken Bo Lavstsen i et par år har drevet en omfattende mad-ud-af-huset-virksomhed under navne som Kurt Kok og "Simons lige til døren" gik op i flammer torsdag aften.

Brandårsag efterforskes

Ifølge vagthavende ved Sydsjællands og Lolland-Falsters politi er der sket omfattende skader på bygningen, og brandårsagen efterforskes af politiet i Slagelse.

Storebæltsvej 50 var også selskabsadresse for 11 af de selskaber, som Bo Lavstsen er registreret med i Erhvervs og selskabsstyrelsen.

Lukkede i april

Det er uklart, om der var nogen aktivitet i bygningen, efter Bo Lavstsen den 1. april 2008 fritstillede alle sine medarbejdere og lukkede cateringvirksomheden.

Det er i øvrigt ikke første gang, at der går ild i ejendomme, som Bo Lavstsen og Henrik Haugberg Madsen har haft relationer til.

Fynske brande

I slutningen af 1990-erne brændte Ryslinge Kro, hvor Haugberg Madsen var ejer, og Bo Lavstsen optrådte i rollen som forpagter.

Og i 2003 brændte Bo Lavstens ejendom på Trunderupvej 67 ved Haarby.

Kok forfulgt af flammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce