Køb aktier med telefonen


Køb aktier med telefonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I dag kan forbrugere handle når som helst og hvor som helst med deres mobiltelefoner. Nu er det endda også muligt at handle aktier.

Nutidens forbrugere kan købe alverdens forbrugsgoder og tjenester på nettet med deres mobiltelefon - når som helst og hvor som helst.

Det får virksomheder i stigende grad øjnene op for - og de sprøjter gratis software ud til for eksempel iPhones, så forbrugerne kan se på varerne og shoppe med mobilen.

- Virksomheder skal være der, hvor kunderne er. Og kunderne - de er på mobilen, siger chefkonsulent Flemming Birch fra Retail Institute Scandinavia.

Trenden er en konsekvens af, at mobiltelefonen ofte fungerer som en slags personlig computer, siger Flemming Birch.

Senest har Nordnet lanceret en såkaldt applikation herhjemme, som gør det let at investere i aktier og investeringsforeninger fra iPhone. Nordnet henviser til, at systemet allerede er en stor succes i Sverige, hvor det blev lanceret for en måned siden.

Det gør det muligt at handle aktier, se aktiekurser og følge udviklingen i sin portefølje, uanset hvor i verden man er.

- Vores brugere efterlyser i stigende grad mobile løsninger. Det er efterhånden blevet helt almindeligt at investere fra sin computer, og mobilen bliver den næste store kanal, siger Max Gandrup, landechef for Nordnet Danmark i en pressemeddelelse.

I USA er det særligt de store kæder, som har taget mobilhandel til sig blandt andet gennem applikationer til iPhone. Med mobilen kan man for eksempel købe kaffe hos Starbucks og pizza hos Papa Johns-kæden.

Også tøjkæden Ralph Lauren har lanceret en applikation, som ifølge Retail Institute Scandinavia gør det muligt at shoppe i alle kædens butikker - fra sin mobiltelefon.

Køb aktier med telefonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce