Kjaer Group bedst på Fyn


Kjaer Group bedst på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PRIS: Svendborg-koncern årets fynske vækstvirksomhed
Kjaer Group fra Svendborg blev årets fynske vækstvirksomhed.

Den regionale kåring, der fandt sted på Scandic Hotel i går, er et led i revisionsfirmaet Ernst & Youngs landsdækkende konkurrence Entrepreneur of The Year.

Kjaer Group sælger biler, motorcykler, lastbiler og andet tungt hjælpeudstyr til hjælpeorganisationer i udviklingslande. Salget sker blandt andet via selskaber etableret i udviklingslandene, hvor det første blev etableret i Mozambique i 1991.

Kjaer Group blev i 2003 valgt til Danmarks bedste arbejdsplads. Og i år er det blevet til en plads blandt de 100 bedste arbejdspladser i Europa samt en MIA-pris fra Institut for Menneskerettigheder for "aktivt at fremme mangfoldighed og konsekvent forhindre forskelsbehandling".

En stærk værdibaseret ledelse har skabt stor loyalitet blandt medarbejderne.

For fire år siden kom Kjaer Group med i Dansk Industris "Investor in People"-projekt, der tester virksomhederne på 12 udvalgte punkter.

Og i dag har virksomheden det internationale kvalitetscertifikat, der slår fast, at firmaet lever op til de standarder, der får en virksomhed til at blomstre igennem en god medarbejderpolitik.

At Kjaer Group er en vækstvirksomhed fremgår med al tydelighed af nøgletallene: Fra en omsætning i 1990 på 116 millioner kroner til 780 millioner kroner i 2003 er der en gennemsnitlig vækst pr. år på 15,8 procent.

I løbet af eftermiddagen kunne mødedeltagerne blandt andet opleve sidste års vinder Hans Chr. Munck, administrerende direktør hos Munck Intercon A/S, fortælle om oplevelsen med at blive Entrepreneur of The Year.

Glæde og stolthed

Munck Intercon, der ellers har oplevet vækst fem år i træk, var ikke med i årets konkurrence på grund af et fald i omsætningen sidste år, men Hans Chr. Munck ser frem til at være på banen igen. I hvert fald har asfaltvirksomheden stigende omsætningstal i øjeblikket og har blandt andet været med til at lægge asfalt i den københavnske Metro.

I et underholdende indlæg kunne Hans Chr. Munck berette om glæde og stolthed hos de ansatte efter sidste års pris.

- Men det gav også lidt forvikling. Folk i branchen troede, at årets entreprenør var en titel for virksomheder i byggebranchen, fortalte Hans Chr. Munck.

I alt er antallet af fynske vækstvirksomheder steget fra 73 til 79 svarende til, at 0,8 procent af de fynske virksomheder er vækstvirksomheder, mens antallet faldt på landsplan faldt fra 906 til 767 svarende til et samlet antal på 0,6 procent.

20 vækstvirksomheder har været med i Ernst & Youngs fynske konkurrence.

Kjaer Group går nu videre til den landsdækkende konkurrence den 22. november i København, hvor konkurrenterne er andre regionale vindere.

Vinderen af landskonkurrencen skal dyste i Monaco mod andre landevindere.

På Fyn er den ære hidtil kun overgået parallelimportørvirksomheden Orifarm.

Kjaer Group bedst på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce