Karsten Bill scorer kassen på Tarup Center


Karsten Bill scorer kassen på Tarup Center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

JACKPOT: Centret skaffede sidste år sin nye ejer et overskud på 15 mio. kroner
Den odenseanske ejendoms-matador Karsten Bill Rasmussen gjorde nærmest et kup, da han i 2002 foretog sit livs største handel med købet af Tarup Center.

Næsen for at gøre en god forretning svigtede i hvert fald ikke storinvestoren, der har ejendomme i Odense for langt over en milliard kroner.

Sidste år gav butikscentret i Tarup således et overskud efter skat på 15 millioner kroner, så investeringen har allerede tjent "udbetalingen" hjem til Karsten Bill Rasmussens hovedkvarter på Filosofgangen.

Impulskøb

Han har selv koketteret med, at det nærmest var et impuls-køb, da han blev husvært for de 44 butikker i Tarup Cen-ter.

Han erhvervede centret fra Codan i juni 2002.

Den officielle ejendomsværdi var da 182 millioner kroner. Karsten Bill måtte dog acceptere en pris på 266 millioner kroner, fremgår det af regnskabet for hans selskab ApS Tarupcentret.

I selskabets første regnskabsår, der omfatter syv måneder af 2002, blev overskuddet efter skat beskedne 28.000 kroner.

Sidste år sikrede investeringen i centret derimod en særdeles nydelig forrentning til sin ejer.

Værdien af centret er opskrevet med 3,5 millioner kroner til 270 millioner kroner.

Med opskrivningen som en ekstraordinær indtægt blev centrets driftsresultat for 2003 et overskud før skat på knap 22 millioner kroner - og efter skat resterer der på bundlinjen et overskud på 15,2 millioner kroner. Hovedparten heraf - 12,8 millioner kroner - er overført til et af Karsten Bills holdingselskaber, ASX 4078 ApS, der sidste år kom ud med et samlet overskud efter skat på godt 25 millioner kroner.

Forbedringer i gang

Ved handlen for to år siden lovede Karsten Bill Rasmussen, at han ville gennemføre forbedringer i centret, hvis der skulle vise sig behov for det. Det løfte er han netop i fuld gang med at indfri. Der er lagt nyt tag, og Skanska skal i tiden frem til midten af oktober forny facaden, og der rejses to høje søjler med centrets logo på parkeringspladsen.

Karsten Bill scorer kassen på Tarup Center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce