Gevinst for Odense


Gevinst for Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thinkers50 kan skaffe nødvendigt højtuddannet arbejdskraft til Odense

Tommy Hummelmose var blandt de godt 20 personer, der var mødt frem i Videnbyen for at høre om Odense & Cos nye samarbejde Thinkers50. Til daglig driver han it-virksomheden Intelligent Banker fra lokaler i Brandts Passage, og han er overbevist om, at samarbejdet kan blive guld værd for Odense.

- Vores største udfordring er at tiltrække højtuddannet arbejdskraft som programører og dataloger, forklarer han.

- Tinkers50 kan være med til at cementere Odense som omdrejningspunkt for teknologi og innovation. Det er vi selvfølgelig glade for, fordi det er med til at bygge på den historie, som skal være med til at tiltrække arbejdskraft hertil.

Tommy Hummelmose er selv flyttet til Odense, fordi han kunne se et potentiale i byen. Specielt Syddansk Universitet ser han som en uundværlig sparringspartner for de lokale teknologivirksomhederne.

- SDU er meget proaktiv også i samarbejdet med erhvervsvirksomhederne. At vi har et universitet, der er så højt rangerende i verden, gør, at vi rent faktisk har mange af de her fremtidige medarbejdere. Vi skal bare sørge for, at de bliver i byen og ikke rejser til København, siger Tommy Hummelmose, der ikke frygter, at Odense Kommune og Thinkers50 slår for stort et brød op. (maes)

- Jeg er helt overbevist om, at det her nok skal lykkes, siger han. (maes)

Gevinst for Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce