Kæde-direktør: Der er stadig plads til flere centre på Fyn

Adm. direktør i Loop Fitness, Brian Schneider, ser frem til at endnu flere fynske træningscentre i franchise-kæden. Foto: Loop

Kæde-direktør: Der er stadig plads til flere centre på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De er i fuld gang med at udvide med centre på Fyn og i resten af landet, men ifølge direktør i Loop Fitness er der flere centre på vej - også på Fyn.

Landets største franchise-kæde af træningscentre - Loop Fitness - er på vej med to nye centre i Odense og centre i Munkebo og Faaborg, men der er stadig masser af plads til flere centre, hvis man spørger adm. direktør i Loop Fitness, Brian Schneider.

- Vi åbner i Odense, Munkebo og Faaborg i år, men der er stadig flere muligheder på Fyn, hvor vi bl.a. ikke er til stede i byer som Middelfart, Nyborg og Assens, siger Brian Schneider.

Der er allerede i dag mange fitnesstilbud i bl.a. Odense, hvad skiller jer ud fra de andre?

- Der er flere ting. Vi er en franchise-kæde - den største i landet - og det gør, at vi har en stærk lokal forankring, da det er lokale, som står bag centret og har penge i det samtidigt. Det er den ene ting, og samtidigt har vi et koncept, som er gennemtestet gennem 10 år uden at vi har forandret det, fordi vi ved, at det virker for vores medlemmer.

Hvad består det i?

- Det har altid og vil altid være cirkeltræning, som står i centrum hos os. Vi har leget lidt med nogle andre ting igennem årene - men vi kan se, at der hvor vi kan gøre en forskel er gennem vores cirkeltræning, hvor træningen er let, hurtig og effektiv. Det er sat i system, du kan komme når du vil - det er ikke elitært og der er ikke nogen spejle. Det handler ikke om nogle vilde kropsidealer ud over ambitionen om at have en sundere krop. Det kan være man vil tabe sige, andre vil kunne klare havearbejdet og nogle vil gerne have den sundere krop.

I har annonceret en række nye centre - bl.a. de fire på Fyn - og der er flere på vej, hvorfor sker det lige nu?

- Det er udtryk for, at vi havde en god vækst i 12 og 13, hvor vi åbnede 6-10 centre om året. 2014 var lidt et konsolideringsår i branchen, hvor der ikke åbnede så meget nyt heller ikke hos os. Nu har vi nået til et sted, hvor lavinen ruller - vi er så mange steder i landet og har så gode cases, at vi kan mærke et behov for flere. Vi har selvfølgelig også centre, der ikke perfomer så godt som andre - men vi har et godt koncept og det tiltrækker nye franchise-tagere og eksisterende, som gerne vil være med hos os.

Hvornår stopper udbygningen hos Loop?

- Det kan jeg ikke sige, men vi har lige nu planlagt og underskrevet så mange franchise-kontrakter på nye centre, at vi har 75 centre på plads. Dertil kommer en stribe flere, som er på vej, så vi kommer op på 85 Loop-centre, før året er omme.

Kæde-direktør: Der er stadig plads til flere centre på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce