K vil have reformdebat til foråret


K vil have reformdebat til foråret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den ømtålelige debat om reformer skal i gang allerede til foråret, når der er overblik over problemerne for dansk økonomi, lyder det fra De Konservative.

Mens Venstre står på reformbremsen, så trykker De Konservative på speederen.

Debatten om reformer skal gå i gang, efter at regeringen til januar har lavet et kasseeftersyn af dansk økonomi, lyder det fra De Konservatives finansordfører, Mike Legarth.

- Debatten er nødt til at starte, når vi kender udfordringerne. Så skal den politiske debat starte med henblik på at finde løsningen, siger han.

Først skal de to regeringspartier sætte sig sammen og opdatere sin økonomiske plan. Den nuværende 2015-plan kan passende erstattes med en 2020-plan, mener Mike Legarth, der dog fastholder, at opgaven stadig er at skabe balance i økonomien i 2015. Derefter følger den politiske debat om, hvordan man opfylder målet. Her vil først Dansk Folkeparti og derefter oppositionen blive inviteret, lyder det fra Mike Legarth.

- Hvis vi skal lave gennemgribende reformer af vores samfund, så er det bedst, at der er et bredt flertal bag det, siger Mike Legarth.

Den konservative leder, Lene Espersen, understreger også behovet for reformer i en videooptaget nytårshilsen til danskerne.

- Vi kan ikke finansiere vores velfærdssamfund, med mindre vi arbejder mere. Vi kommer derfor ikke uden om at lave reformer. Det er uansvarligt at skubbe problemet foran os, siger Lene Espersen, der samtidig kalder det "centralt" at bremse væksten i det offentlige forbrug.

K vil have reformdebat til foråret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce