Jyske Bank skaber 200 nye job


Jyske Bank skaber 200 nye job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jyske Bank går stik mod strømmen og varsler nu ansættelser. Banken, der netop er kommet med et kanonresultat for årets første seks måneder, er Danmarks tredjestørste bank - men den går ikke i hverken Danske Bank eller Nordeas fodspor med prikkerunder.

Faktisk har banken siden 1990 ansat folk blandt andet til at sidde ved skranken. Og når talen falder på internetbanker, lyder det fra bankdirektør Anders Dam: Ikke hos os. I stedet har man lavet den traditionelle bank om, og i Jyske Bank kan man høre musik, få en kop kaffe og snakke med en bankansat bag kassen. Kunderne kan dog også vælge at bruge Jyske Netbank.

Jyske Bank har 120 afdelinger landet over, og man har netop brugt halvårsresultatet til at spørge direktørerne for de enkelte forreningsenheder i banken, om mulighederne inden for de forskellige områder blev udnyttet optimalt.

- Da de vendte tilbage var det med den udmelding, at de mente, at de godt kunne beskæftige op mod 200 nye, siger Anders Dam til Ritzau.

Han påpeger, at siden 1990, hvor de to store banker Danske Bank og Unibank (i dag Nordea, red.) blev dannet via fusionen, er beskæftigelsen i finanssektoren faldet med 20 procent:

- I den periode er vores steget med 20 procent - og nu øger vi den med yderligere seks til syv procent, siger Anders Dam.

Alene fra 2002 til 2003 blev der 600 færre job i finanssektoren. Men antallet af folk med arbejde i Jyske Bank stiger, og ved udgangen af juni i år havde banken 3583 ansatte, og det er et tal der åbenbart bliver større og større.

Af de 200 nye ansatte, skal 100 af dem sidde i hovedsædet i Silkeborg, hvor de skal udvikle nye edb-systemer og nye produkter. Resten skal sælge bankens produkter i ind- og udland. (ritzau)

Jyske Bank skaber 200 nye job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce