Jyske Bank: SAS træder vande


Jyske Bank: SAS træder vande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SAS præsenterede i dag et underskud efter første kvartal på en milliard svenske kroner før skat. Analytiker mener, det kun er lidt bedre end frygtet.

SAS' regnskab for første kvartal viste et resultat på 1024 millioner svenske kroner i minus før skat. Underskuddet svarer omkring 711 millioner danske kroner. Det er lidt træden i vande, vurderer Jyske Banks analytiker Karsten Sloth i RB-Børsen.

- Jeg ser ikke det store dramatik i det, der er kommet. Kigger man overordnet på tallene, så er både omsætning og indtjening en anelse bedre end frygtet. Men ellers ser jeg ikke de store afvigelser i forhold til mine estimater og konsensus, siger Karsten Sloth til RB-Børsen.

SAS' nye strategiplan, SAS Core, der blandt andet betyder fyringer, er endnu så tidligt i forløbet, at man ikke kan se nogle effekter, konstaterer analytikeren. Det samme gør sig gældende om de otte fly, som man har valgt at tage ud af drift, påpeger Karsten Sloth.

- Det har selvfølgelig været et hårdt kvartal, men man har vidst, at det ville være en mellemperiode, indtil man begynder at se effekterne af SAS Core. Der melder de ud, at det går nogenlunde planmæssigt, men det er meget tidligt i den proces, så det er svært at holde det op mod noget. Det er et mellemregnskab. Vi skal lidt længere hen, inden vi kan se, hvad de her tiltag gør, siger Karsten Sloth.

Jyske Bank: SAS træder vande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce