Jensby løj om ukendt partner


Jensby løj om ukendt partner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Asger Jensby har siden 2006 har været klar over, at Allan Vestergaard ejede aktier i IT Factory.

Selv om Asger Jensby - tidligere bestyrelsesformand i IT Factory - igen og igen har fastholdt, at han aldrig havde hørt om Stein Baggers ukendte forretningspartner Allan Vestergaard, så erkender han nu overfor Morgenavisen Jyllands-Posten, at han i årevis har kendt til Allan Vestergaards eksistens.

Asger Jensby vedgår, at han allerede i 2006 fik kendskab til, at Allan Vestergaard måske ejede aktier i IT Factory, og at han i november 2008 sammen med Stein Bagger deltog i et møde i Allan Vestergaards hjem i Farum. Her blev det oplyst, at Allan Vestergaard skulle have indirekte adgang til en stor portion af IT Factorys aktier. Det skal ifølge avisen have bekymret Jensby, der kontaktede Bagger.

Af et mødereferat, som Bagmandspolitiet er i besiddelse af, spørger Allan Vestergaard, hvorfor Jensby ikke tog kontakt til ham og henviser til, at han gennem selskabet Agios United er storaktionær i IT Factory.

Havde den tidligere bestyrelsesformand for IT Factory kontaktet Stein Baggers forretningspartner, ville Baggers dobbeltspil ifølge Jyllands-Posten formentlig have været afsløret. I stedet blev sagen lukket af Asger Jensby, og Stein Bagger kunne fortsætte med at pumpe omsætningen og overskuddet i IT Factory op ved hjælp af falske leasingkontrakter.

Asger Jensby brugte IT Factorys succes til at indgå trecifrede millionbanklån.

Jensby løj om ukendt partner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce